Jacek Gasiorowski

Regisseur

Jacek Gasiorowski is regisseur.
Er zijn 2 films gevonden.

Les 7 vies du docteur Laux

1999 | Thriller, Misdaad

Frankrijk 1999. Thriller van Jacek Gasiorowski. Met o.a. Sophie Broustal, Philippe Caroît, Max Morel, Fabrice Roux en Tomi Christin.

Dokter Sophie Laux (Broustal) krijgt een anoniem telefoontje: ze kan zeven mensenlevens redden als ze direct ingrijpt. Als ze voor het raam staat, mist ze door te aarzelen haar eerste kans. Een meisje sterft door een explosie. Commissaire Dantec (Morel), die de zaak onderzoekt, voelt Sophie aan de tand. Sophie denkt dat Jeanne (Alvirescu), de ex-vriendin van haar huidige vriend dokter St[KA1]ephane Fabre (Caro[KA4]it) erachter zou kunnen zitten. Dantec volgt hele andere sporen, die leiden naar de praktijk van Sophie en het ziekenhuis van St[KA1]ephane, waar medische fouten onder het tapijt geveegd worden. De gek blijkt uiteindelijk de verschrikkelijk aardige en hoffelijke buurman Victor Severe (Roux) te zijn, omdat hij de dood van zijn overleden vriendin wil wreken. Franse psychothriller, waarvoor men geporteerd moet zijn. Het kan ermee door.

Visage de chien

1986 | Drama

Frankrijk 1986. Drama van Jacek Gasiorowski. Met o.a. Hugues Quester, Anna Alvaro, Roland Blanche, Gérard Lorin en Martin Travières.

Denis, werkloos en soms `dealer`, wordt gevolgd door drie kleine sjofele handelaars omdat hij zijn schulden aan hun niet kan aflossen. Gedurende een hele dag probeert hij vergeefs aan geld te komen, terwijl zijn achtjarig zoontje toekijkt. Het ontbreekt de regisseur niet aan kunde (Pools van origine, assistent van Wajda voor DANTON) maar waarom interesseert hij zich voor een dergelijke hoofdpersoon? De zoon is wel sympathiek, maar hij heeft een overbodige rol.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jacek Gasiorowski op televisie komt.

Reageer