Ed Hansen

Regisseur, Editor

Ed Hansen is regisseur en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Robo-C.H.I.C.

1990 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1990. Sciencefiction van Ed Hansen en Jeff Mandel. Met o.a. Kathy Shower, Burt Ward, Kip King, Hanson Baker en Manseul Rivers-Bland.

Een wetenschapper heeft een sexy en bionische misdaadbestrijdster (Playboy-playmate Kathy Shower in een goedkoop metalen kostuum) geschapen, die net op tijd komt om de stad te redden van een nucleaire ondergang, waarmee een ontevreden verdelger van ongedierte (Ward, Robin in Batman op tv) dreigt. Naar verluidt was deze parodie, waarin slecht wordt geacteerd, het onderwerp van een rechtzaak, omdat ROBOCOP zou zijn geplagieerd. Deze film verdient geen wettelijke aandacht, laat staan die van de kijker.

Bikini Carwash I

1990 | Komedie, Familiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1990. Komedie van Ed Hansen. Met o.a. Joe Dusic, Kristi Ducati, Suzanne Browne en Neriah Napaul.

De hoofdrol is een naïeve pummel uit de Mid-West die meent in Californië een goedlopende wasstraat voor auto's van zijn vriendelijke oom te hebben overgenomen. Hij treft een geroeste, rammelende wasinrichting aan, maar hupse meiden van het strand in de piepkleine badkostuums uit de titel zorgen ervoor dat het gaat lopen als een tiet. Onvolwassen gedoe voor seksistische pubers en yuppen in blazers, corps-ballen, etc. Je moet er maar opkomen.

Nine 1/2 Weeks

1986 | Romantisch drama

Verenigde Staten 1986. Romantisch drama van Adrian Lyne. Met o.a. Mickey Rourke, Kim Basinger, David Margulies, Christine Baranski en Dwight Weist.

IJsblokjes tussen de borsten, blinddoeken en chocoladesaus, seks in een overstromende kelder, iedereen sprak erover in 1986. Nine 1/2 Weeks was het Turks fruit van Amerika. Maar achteraf is er niet veel overgebleven van dit softpornografische drama. Terwijl Turks fruit de uitstekende verfilming van een prachtig boek was, maakte Adrian Lyne een collage van wasemende eroticaplaatjes rondom een mager excuusverhaaltje over een geharde Wall Street-man (Rourke) met erg veel vrije tijd, die een gescheiden galerie-eigenares (Basinger) met evenveel vrije tijd versiert. Hun relatie, met veel seks en weinig intimiteit, duurt slechts negenenhalve week.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ed Hansen op televisie komt.

Reageer