Lars Beyer

Cameraman

Lars Beyer is cameraman.
Er zijn 3 films gevonden.

We Are the Champions

2005 | Jeugdfilm, Sportfilm

Denemarken 2005. Jeugdfilm van Martin Hagbjer. Met o.a. Lars Bom, Niklas Ingemann, Camilla Bendix, Bjarne Henriksen en Claus Bue.

Uitgebluste gescheiden Deense vader Torben (Bom) - type goedmoedige ex-profvoetballer met vlassnor en drankprobleem - mag het stumperige elftal van zijn dertienjarige zoon David (Ingemann) trainen. Resultaat blijft uit maar Torben zet door in de hoop het respect van zijn gekwetste zoon te heroveren. Een mogelijke relatie met een alleenstaande voetbalmoeder is daarbij mooi meegenomen. Beginnende filmmaker Martin Hagbjer wilde eigenlijk een sociaal-realistisch drama neerzetten maar de producenten verkozen een vrolijke familiefilm zonder scherpe randjes. Ook bekend als "We Are the Champions' (verrassing: de kinderen zijn kampioenen).

Zafir

2003 | Jeugdfilm, Familiefilm, Drama

Denemarken 2003. Jeugdfilm van Malene Vilstrup. Met o.a. Rose Marie Hermannsen, Katrine Schnoor, Henrik Lykkegaard, Claus Bue en Charlotte Munksgaard.

De ouders van de elfjarige paardengek Anna (Hermannsen) willen niet dat hun dochter de onhandelbare hengst Zafir berijdt omdat een jaar eerder Anna's oudere zus overleed na een val van het paard. Dan verschijnt de elfjarige Sherbat uit een naburig asielzoekerscentrum, die Anna in het geniep helpt met het herwinnen van het vertrouwen van Zafir. Als Anna's ouders besluiten dat het paard moet worden verkocht bedenken de twee een plan om Zafir te behouden. Integere jeugdfilm uit de koker van Zentropa (productiemaatschappij van Lars von Trier) over verlies, vriendschap en vertrouwen. Winnaar van de Cinekid publieksprijs.

Skyggen

1998 | Sciencefiction, Actiefilm

Denemarken 1998. Sciencefiction van Thomas Borch Nielsen. Met o.a. Lars Born, Puk Sharbau, Jorgen Kül, Karin Rorbech en Mads Parsum.

In 2011 is het internet uitgegroeid van een informatiekanaal tot een onmisbaar instrument voor het dagelijks leven. Iedereen heeft zijn digitaal alter-ego. Het web is een samenleving op zich geworden. Technostaden is een van de machtige consortiums die het net beheersen. Directeur Stoiss (K[KA3]ul) heeft meester-hacker J.B. (Bom) gerecruteerd als systeembeheerser toen deze erin slaagde om in hun veiligheidssysteem te infiltreren. Dan slaagt een andere hacker erin om in het netwerk binnen te dringen. Deze vermoordt een partner van Stoiss en gaat met miljoenen Euro's lopen. Stoiss, die zijn vertrouwen in J.B. kwijt is, bindt hem een tijdbom op de borst en geeft hem 35 uur de tijd om de hacker te vinden. Een technothriller die baadt in de atmosfeer van de romans van een Philip K. Dick en een William Gibson. Met een uiterst beperkt budget weet regisseur/scenarist Nielsen het Kopenhagen van de toekomst, waar alles digitaal geregeld wordt, visueel in leven te roepen. De film is niet steeds even duidelijk of geloofwaardig, maar mag toch minstens een originele en spannende sf-uitstap genoemd worden. Fotografie is van Lars Beyer.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lars Beyer op televisie komt.

Reageer