Sean Barrett

Acteur

Sean Barrett is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Robin Hood Junior

1975 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1975. Familiefilm van Matt McCarthy en John Black. Met o.a. Keith Chegwin, Mandy Tulloch, Keith Jayne, Nicholas Dunn en Dean Lawrence.

Jeugdvariant op klassieke Robin Hood-thema: nobele maar afwezige kruisridders, boze halfbroers, belegeringen, kloppartijen en achtervolgingen. Zeer aantrekkelijk locatiewerk (in Kent), fraaie fotografie (van Tony Imi), snelle actie en geanimeerd acteerwerk alom.

The Zoo Robbery

1973 | Familiefilm, Avonturenfilm

Verenigd Koninkrijk 1973. Familiefilm van Matt McCarthy en John Black. Met o.a. Paul Gyngell, Denise Gyngell, Karen Lucas, Luke Batchelor en Walter McKone.

Zes kinderen die graag voor diefje-met-verlos spelen raken op een oude kanaalschuit betrokken bij een echt overval-avontuur met als blikvanger een grote attraktie van de Londense dierentuin, een yeti. Leuk en levendig.

Hell Boats

1969 | Oorlogsfilm

Verenigd Koninkrijk 1969. Oorlogsfilm van Paul Wendkos. Met o.a. James Franciscus, Elizabeth Shepherd, Ronald Allen, Reuven Bar-Yotam en Inigo Jackson.

De Engelse vlootbasis op Malta wordt in 1942 voortdurend bedreigd door de Duitse marine die een basis op Sicilië heeft. Een speciale gevechtseenheid van de Britten besluit hier iets aan te doen. Geallieerde heldenmoed tegen Duitse domheid in een kundig gemaakte, zéér luidruchtige oorlogsfilm.

A Cry From The Streets

1958 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1958. Drama van Lewis Gilbert. Met o.a. Max Bygraves, Barbara Murray, Colin Petersen, Dana Wilson en Kathleen Harrison.

Een tv-reparateur wordt verliefd op een maatschappelijk werkster en assisteert haar bij de verzorging van de kinderen die aan haar hoede zijn toevertrouwd. Het verrassend gevoelige spel van zanger Max Bygraves houdt dit goedbedoelde maar al te voorspelbare drama bij elkaar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sean Barrett op televisie komt.

Reageer