Juan José Segura

Regisseur

Juan José Segura is regisseur.
Er zijn 6 films gevonden.

La Duquesa del Tepetate

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Juan José Segura. Met o.a. Sara García, Abel Salazar, Gloria Lozano en José Torvay.

De dochter van een overleden hertog moet tegen haar wil trouwen, wil zij op haar 21e verjaardag recht hebben op de erfenis van haar vader. Een eindeloze opeenvolging van flauwe grappen onder begeleiding van de kreten van 'mariachi'-orkestjes.

Fantasía ranchera

1943 | Muziek

Mexico 1943. Muziek van Juan José Segura. Met o.a. Manolita Saval, Ricardo Montalbán, Agustín Isunza en Pedro Vargas.

Geïnspireerd door de liefde schrijft een jonge musicus zijn eerste symfonie, en wordt de trots van het hele dorp. Buitengewoon matige musical, met een opvallende rol van Pedro Vargas.

Cuando habla el corazón

1943 | Western

Mexico 1943. Western van Juan José Segura. Met o.a. Pedro Infante, María Luisa Zea, Víctor Manuel Mendoza en Susana Cora.

Een boer blijkt niet in staat de inhoud te ontdekken van de kist die hij in zijn bezit heeft gekregen. Middelmatige maar aanvaardbaar verfilmde western, spelend in Mexico. Ook bekend als EL NORTENO.

Juan sin miedo

1938 | Avonturenfilm

Mexico 1938. Avonturenfilm van Juan José Segura. Met o.a. Juan Silveti, Jorge Negrete, María Luisa Zea en Emilio Fernández.

Een jongeman die stierenvechter wil worden, betrapt enkele bandieten bij het stelen van vechtstieren. De aanvoerder van de bende slaagt erin te ontsnappen. In deze film, die bol staat van de liedjes (18 in totaal), zien we een veel vrijmoedigere Negrete dan in zijn vertolkingen uit de jaren '40. Helaas ziet hij geen kans dit knoeiwerk te redden.

El Superloco

1936 | Horror, Komedie

Mexico 1936. Horror van Juan José Segura. Met o.a. Leopoldo Ortín, Carlos Villarías, Consuelo Frank en Ramón Armengod.

Dokter Dyenis voert vreemde mentale experimenten uit op een monster. Onzinnig en simpel maar door toedoen van dit allegaartje (van Mary Shelley via Stevenson tot Wilde) verrast de film ons door een frisheid en spontaniteit die slechts zelden voorkomen in Mexicaanse films. Het vermelden waard is het optreden van de 'Indiaan' Fernández die hier een man uit India speelt.

Hoy comienza la vida

1935 | Drama

Mexico 1935. Drama van Juan José Segura. Met o.a. Ramón Armengod, Josefina Escobedo, Víctor Urruchúa en Adela Jaloma.

Het verhaal van een uit een provincieplaats overgekomen, charmante jongeman, die wordt geconfronteerd met de leuke en minder leuke dingen van de grote stad. Dit melodrama heeft méér pretenties dan kwaliteit.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Juan José Segura op televisie komt.

Reageer