Terry Stone

1971 Acteur, Producer

Terry Stone (1971) is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Outside Bet

2012 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 2012. Komedie van Sacha Bennett. Met o.a. Calum MacNab, Emily Atack, Bob Hoskins, Phil Davis en Jenny Agutter.

GB 2012. Van Sacha Bennett. Met oa Calum MacNab, Bob Hoskins, Emily Atack en Phil Davis. 'Psst, renpaard kopen?' Zo gaat het niet helemaal in deze sympathiek rommelige, oer-Britse dramedy, maar veel scheelt het niet. Het is 1985 en zeven vrienden, werkzaam in de drukkerijbranche waar stevig wordt gestaakt, besluiten in hun vaste pub om de gezamenlijke spaarcenten op dat ene paard te zetten. De diepere reden achter de alles-of-niets-gok levert de sterkste verhaallijn en scènes op in deze vriendelijke milieuschets waarin de consistentie van het tijdsbeeld merkwaardig zwalkt. Bijrolspeelster Jenny Agutter is nog even aanbiddellijk als in de jaren zeventig. Ook Rita Tushingham draagt een karaktersteentje bij.

Rise of the Footsoldier

2007 | Actiefilm, Biografie, Drama

Verenigd Koninkrijk 2007. Actiefilm van Julian Gilbey. Met o.a. Ricci Harnett, Terry Stone, Craig Fairbrass en Billy Murray.

In de jaren tachtig heeft rouwdouwer Carlton Leach (Harnett) zich opgewerkt tot een van de leiders van de hooligans van Westham United, die tot ver buiten het land gevreesd worden vanwege hun ongemeen agressieve optreden. Zoveel daadkracht blijft niet onopgemerkt: Carlton wordt ingehuurd als uitsmijter van een hippe club, begeeft zich in de XTC-handel en komt uiteindelijk steeds hogerop in de criminele hiërarchie. Gebaseerd op de autobiografie van de echte Leach. Interessant, maar wel erg gewelddadig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Terry Stone op televisie komt.

Reageer