James London is regisseur en cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

The Toxic Avenger, Part III: The Last Temptation Of Toxie

1989 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1989. Horror van Lloyd Kaufman en Michael Herz. Met o.a. Ron Fazio, Phoebe Legere, John Altamura, Rick Collins en Lisa Gaye.

Toxie (Fazio) is een gerespecteerde burger in Tromaville, maar verder heeft hij niets om handen. Totdat de directeur van de kernafval producerende firma Apocalypse Inc. (Collins) hem een kaderfunctie aanbiedt. Als beloning krijgt hij de operatie betaald om zijn blinde vriendin (Legere) het zicht terug te geven. De ingreep is succesvol, maar Toxie lijkt blind geworden voor de werkelijkheid. Hij maakt schaamteloos promotie om Tromaville om te vormen tot een vuilnisbelt van radio-actief afval. Wanneer zijn ogen open gaan ziet hij de directeur in zijn ware gedaante. Derde deel van zowat de meest krankzinnige horrorreeks uit de filmgeschiedenis. Een juweeltje van slechte smaak. Scenaristen Gay Partington Terry en Kaufman relativeren zichzelf en hun weerzinwekkende held doorlopend. Liefhebbers van 'bad-taste-cinema' komen ongetwijfeld aan hun trekken, anderen houden het na twee minuten voor gezien. Achter de camera stond James London. De muziek van Christopher Demargo is, als we de aftiteling mogen geloven, gebaseerd op thema's van Antonin Dvorak.

Troma's War

1988 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Michael Herz, Samuel Weil, Lloyd Kaufman en Michael Berz. Met o.a. Carolyn Beauchamp, Sean Bowen, Michael Ryder, Jessica Dublin en Steven Crossley.

Het vliegtuig uit Tromaville stort neer op een onbewoond eiland op Cubaans grondgebied. De overlevenden wachten tevergeefs op redding. Al vlug ontdekken ze dat het eiland gebruikt wordt als basis voor internationale terroristen van alle strekking, van neo-nazisten, over communisten, P.L.O., Baader-Meinhof, en noem maar op. De terroristen ontdekken hen en denken dat het een Amerikaans commando is dat hen wil vernietigen. Bovendien komen ze ongelegen want ze staan op het punt de democratie in Amerika te vernietigen. Krankzinnige actiefilm waarin een groepje overlevenden van een crash een goed getraind kamp van terroristen uitroeit. Je moet niets ernstig nemen in deze film, zoals iedereen die het productiehuis TROMA kent wel weet. De humor is ziekelijk en alles behalve subtiel. Lloyd Kaufman schreef het chaotische verhaal dat geadapteerd werd door hemzelf, Mitchell Dana, Eric Hattler en Thomas Martinek. Fotografie van James London.

Jesse and Lester

1972 | Western

Italië 1972. Western van James London. Met o.a. Richard Harrison en Donald O'Brien.

Jesse en Lester (Harrison en O'Brien) erven een stukje land in het plaatsje Trinity. Eerst bouwen ze een bordeel ten behoeve van de mensen die naar het Westen trekken. Maar er komen zoveel dronkaards, schietgrage kerels en duistere figuren op hun pad dat ze er na verloop van tijd maar liever een kerk van maken. Goedkope troep, slecht geregisseerd en ondermaats gespeeld, terwijl de moraal van het verhaal er al te dik bovenop ligt. Het aanzien niet waard.

Due fratelli in un posto chiamato trinità

1972 | Komedie, Western

Italië 1972. Komedie van James London. Met o.a. Richard Harrison, Donald O'Brien, George Wang, Anna Zinneman en Anna Zinneman.

Twee olijke broers, waarvan één een kerk wil bouwen en de ander een superbordeel wil opzetten, erven een goudmijn in Trinity en staan plots tegenover hevig geïnteresseerde boeven van allerhande slag. Zwak aftreksel van Enzo Barboni's TRINITA-serie is gelardeerd met net genoeg komische actie om niet te vervelen.