Warren Christie

Acteur

Warren Christie is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Three Weeks, Three Kids

2011 | Familiefilm

2011. Familiefilm van Mark Jean. Met o.a. Anna Chlumsky, Warren Christie, Chelah Horsdal en Susan Hogan.

Jennifer leeft een leven zonder veel verantwoordelijkheden. Daar komt verandering in als ze drie weken op de kinderen van haar zus moet passen. Het duurt niet lang voordat ze er achter komt dat ze van een coole tante naar een strenge tante moet veranderen, als ze haar zus trots wil maken.

Apollo 18

2011 | Horror, Sciencefiction, Thriller

Verenigde Staten/Canada 2011. Horror van Gonzalo López-Gallego. Met o.a. Lloyd Owen en Warren Christie.

SF-thriller van Gonzales López-Gallego over geheime ruimtevlucht waarvan de raket tientallen jaren later wordt teruggevonden.

The Most Wonderful Time of the Year

2008 | Romantisch drama

Verenigde Staten 2008. Romantisch drama van Michael Scott. Met o.a. Brooke Burns, Warren Christie, Henry Winkler en Connor Christopher Levins.

Jennifer Cullen (Burns) heeft het als alleenstaande moeder heel druk met haar carrière maar wil toch nog wat bijzonders maken van Kerstmis. Om haar zoontje een plezier te doen, maar ook om aan haar aan zijn mobieltje vastgegroeide yuppie-vriend te bewijzen dat ze een lekker kerstdiner kan maken. Alleen kan ze totaal niet koken. Stomtoevallig neemt haar oom (Winkler) een knappe chefkok (Christie), die hij in het vliegtuig ontmoette, mee naar haar huis. Ambachtelijk gemaakt door Hallmark, het mediabedrijf dat het met de wenskaartentak ook vooral van de feestdagen moet hebben.

Bachelor Party 2: The Last Temptation

2008 | Komedie

Verenigde Staten 2008. Komedie van James Ryan. Met o.a. Josh Cooke, Harland Williams, Greg Pitts en Warren Christie.

Melinda staat op het punt te gaan trouwen met haar verloofde Ron. Haar broer Todd vindt zijn aanstaande zwager niets en wil het liefst dat het huwelijk niet doorgaat. Om dat voor elkaar te krijgen moet hij zorgen dat Ron in de problemen komt. Todd hoopt dit te bereiken door 's werelds grootste vrijgezellenfeest ooit te organiseren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Warren Christie op televisie komt.

Reageer