Steve Drexel is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Soul Soldier

1970 | Western

Verenigde Staten 1970. Western van John Cardos. Met o.a. Robert DoQui, Janee Michelle, Lincoln Kilpatrick, Isaac Fields en Rafer Johnson.

In deze vreemde western zien we een fort vol negersoldaten waarvan alleen de commandant, Romero, blank is. Na een gevecht tussen DoQui en Kilpatrick om Michelle trouwt de laatste met de eerste. Ze wordt dan verkracht door de tweede. In de climax van de film moeten de zwarte soldaten tegen de (rode) Indianen vechten. De blanken zijn de lachende derden. De film kwam in 1970 op de markt als THE RED, WHITE AND BLACK en de huidige titel verscheen een jaar later bij heruitbrengst in een verkorte vorm van 81m. Marlene Weed schreef het onding, dat echter enige populariteit bij een bepaald publiek niet ontzegd kan worden.

Movie Star, American Style or LSD I Hate You

1966 | Komedie

Verenigde Staten 1966. Komedie van Albert Zugsmith. Met o.a. Robert Strauss, Del Moore, T.C. Jones, Paula Lane en Steve Drexel.

Deze komedie over neurotische Hollywood-inboorlingen, met een breed uitgesmeerde visualisering van een LSD-trip, is ongelofelijk traag en leeg en absoluut niet leuk.

Terrified

1962 | Horror

Verenigde Staten 1962. Horror van Lew Landers. Met o.a. Steve Drexel, Tracy Olsen, Denver Pyle, Rod Duren en Stephen Roberts.

In een spookstad maakt een gemaskerde gek veel slachtoffers. Drie dappere jongelui gaan op onderzoek uit. Dat de film met weinig geld gemaakt is, straalt ervan af. Bovendien is hij absoluut niet spannend.

Hot Rod Gang

1958 | Actiefilm

Verenigde Staten 1958. Actiefilm van Lew Landers. Met o.a. John Ashley, Gene Vincent, Jody Fair en Steve Drexel.

Een goedkoop filmpje over een jeugdige autoracefanaat die ervan droomt mee te doen aan de grote wedren, en zijn zangtalenten gebruikt om aan het daarvoor benodigde geld te komen.