Michael Hackett

Producer

Michael Hackett is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

The Adjustment Bureau

2011 | Romantiek, Thriller

Verenigde Staten 2011. Romantiek van George Nolfi. Met o.a. Matt Damon, Emily Blunt, Michael Kelly, Anthony Mackie en Anthony Ruivivar.

Veelbelovend politicus David Morris (Damon) en danseres Elise Sellas (Blunt) ontmoeten elkaar en raken verliefd. Dan duiken er in hun leven mannen met pakken en gleufhoeden op die er alles aan doen de twee uit elkaar te houden. Intrigerende, slim geschreven thriller rond een onmogelijke liefde, naar een boek van Philip K. Dick, stelt zowel de hoofdpersonages als de kijker de intrigerende vraag: in hoeverre kun je je eigen leven sturen? Spannend om naar te kijken en de hoofdrolspelers blijken mooi bij elkaar te passen. Het stuntteam werd genomineerd voor een Screen Actors Guild Award.

Paycheck

2003 | Sciencefiction, Thriller, Actiefilm

Verenigde Staten 2003. Sciencefiction van John Woo. Met o.a. Ben Affleck, Uma Thurman, Aaron Eckhart, Paul Giamatti en Colm Feore.

'Ik moet terug, ik moet de machine vernietigen!' Arme drommel Ben Affleck komt weer eens mager uit de verf, deze keer in een met beduimelde teksten afgeladen futuristische actiefilm van John Woo. Zijn personage is een gewiekste techneut die voor veel geld ingewikkelde apparaten bouwt, onder voorwaarde dat de opdrachtgever na de productie zijn geheugen wist. Afflecks spel is te vergelijken met de houterigheid van Schwarzenegger - zonder de imponerende fysiek en het dito accent - in een flinterdun verhaal over een doemsmachine die hij per ongeluk heeft gebouwd. Dankzij John Woo ziet het er allemaal gelikt uit, totdat de glimmende decors door obligate explosies worden vernietigd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michael Hackett op televisie komt.

Reageer