Sandra Nova

Acteur

Sandra Nova is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Josefine Mutzenbacher - Mein Leben für die Liebe

1986 | Erotiek

Duitsland 1986. Erotiek van Gunter Otto. Met o.a. Sandra Nova, Ernst Kraus, Christine Tiefenthaler en Siggi Buchner.

Nieuwe avonturen van de legendarische bordeelhoudster. Ze raakt achter de tralies, maar dankzij haar goede contactuele eigenschappen staat zij weer gauw op straat; ze leert een jonge Russische edelman kennen met wie zij kortstondig geluk beleeft totdat hij gedood wordt bij een duel en dan vindt ze troost bij een oude snoeper, een vriendelijke bankier enz. enz. Softporno rond de eeuwwisseling.

Rasputin

1985 | Erotiek

Duitsland 1985. Erotiek van Elem Klimov en Ernst Hofbauer. Met o.a. Velta Line, Anatoly Romashin, Aleksei Petrenko, C.M. Sherland en Marion Berger.

De legendarische Rus Giorgi Jefimowitsch Rasputin werd aan het begin van deze eeuw beroemd door zijn wonderbaarlijke gave om mensen te genezen. Russische burgers droegen de man op handen, maar de aristocratie beschouwde hem als een kwakzalver en fraudeur. Maar beide partijen waren het wel eens over een andere kwaliteit van Rasputin, namelijk zijn onnavolgbare seksuele potentie. Wanneer de zoon van tsaar Peter op sterven ligt geeft de tsarina orders aan de nymphomane gravin Golowina om Rasputin te halen. De geheime dienst ziet hierin de mogelijkheid om hem te gebruiken als spion aan het hof in St. Petersburg. Hij ziet kans om de tsarenzoon op wonderbaarlijke wijze te genezen en krijgt als dank alle privileges die alleen een staatshoofd toekomen. Maar aan het hof is niet iedereen verguld met zijn verworven macht

Katharina - Die nackte Zarin

1983 | Erotiek

Duitsland 1983. Erotiek van Scott Hunt. Met o.a. Sandra Nova, Frank Williams, Jean Paul Blondeau, Angela Fellini en Christian Beumer.

Zonder enige aandacht voor de historische feiten toont de film de seksuele uitspattingen aan het hof van Katharina de Grote van Rusland op het moment dat opstandige Kozakken de orde en rust in het tsarenrijk dreigen te verstoren. Tsarina Nova laat staatszaken over aan de grootvorst, terwijl ze zelf het bed induikt met jonge cavalerie-officieren.

Flotte Biester af der Schulbank

1983 | Erotiek, Komedie

Duitsland 1983. Erotiek van Jan D. Lefpa. Met o.a. Eleonore Melzer, Sandra Nova, Peter Steiner en Chris Parker.

Een van die bekende, vervelende seksfilms over het liefdesleven van leerlingen en docenten.

Josefine Mutzenbacher - wie sie wirklich war, 4.Teil

1973 | Komedie, Historische film, Erotiek

Duitsland 1973. Komedie van Gunter Otto. Met o.a. Sandra Nova, Ernst Kraus, Sigi Bruchner en Jürgen Winter.

Het succes van de films was dermate, dat er besloten werd met de serie door te gaan ondanks het feit dat het oorspronkelijke verhaal nu verfilmd was. Deze aflevering is echter een dieptepunt geworden, omdat het het verhaal mist en slechts een aaneenschakeling van sekshandelingen is, waarbij Duitse burgerlijkheid hoogtij viert. Bovendien is de mollige en charmante Christine Schuberth vervangen door de magere Nova (al in de film, die hieraan vooraf ging). Ook bekend als JOSEFINE MUTZENBACHER, TEIL 4 en MUTZENBACHER, 4. TEIL.

Josefine Mutzenbacher - wie sie wirklich war 3. Teil

1973 | Komedie, Historische film, Erotiek

Duitsland 1973. Komedie van Gunter Otto. Met o.a. Sandra Nova, Ernst Kraus, Sigi Buchner en Jürgen Winter.

Offcieel het laatste deel van de echte Josefine Mutzenbacher- verhalen. In deze slotaflevering slaat onze vriendin een rijke weduwnaar aan de haak en krijgt ze een kindje (niet van hem). En ze leefden nog lang en gelukkig.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Sandra Nova op televisie komt.

Reageer