Bruno Stori

Acteur

Bruno Stori is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Un bambino in fuga

1990 | Misdaad, Drama

Italië 1990. Misdaad van Mario Caiano. Met o.a. Marco Vivio, Anne Canovas, Christiane Jean, Maria Fiore en Philippe Lemaire.

Verhaal over een jongen die opgroeit in het door de mafia geregeerde Calabrië, in een sfeer van haat, angst en zwijgplicht. Zijn vader wordt gedood en het kind lijkt voorbestemd zijn van wraakgedachten vervulde oudere broer te volgen. Maar de liefde van zijn moeder en tante en de moed van een jonge lerares zetten hem op een ander spoor. Er is nog hoop voor hem. De film laat de afschuwelijke realiteit zien waar mensen in Italië mee moeten leven. Goed gemaakt. Scenario van Sylvana Buzzo.

Corsa in discesa

1990 | Misdaad

Italië 1990. Misdaad van Corrado Franco. Met o.a. Rüdiger Vogler, Bruno Stori, Debbie Jones, Patrizia Terreno en Astrid Raber.

Het verhaal, naar het boek Debt of Honour van Cornell Woolrich, gaat over een boef die het leven redt van de dochter van een inspecteur van politie. Hij moet vluchten omdat hij betrokken was bij een overval waarbij een dode is gevallen. Hij vraagt om politiebescherming en hoopt daarvoor in aanmerking te komen. De inspecteur, heen en weer geslingerd tussen plicht en menselijkheid, verbergt de misdadiger en zijn lief in zijn huis. De film gaat over de onverwachte dingen in het dagelijks leven van een ongewoon driemanschap. Niet best in beeld gebracht.

La ragazza del metrò

1989 | Romantiek

Italië 1989. Romantiek van Romano Scandariato. Met o.a. Nino D'Angelo, Roberta Olivieri, Ninetto Davoli, Bruno Stori en Gabriella Di Luzio.

In dit sentimentele liefdesverhaal gaat een arme jongeman uit Napels in Rome wonen. Hij verdient zijn geld als pianist en zanger in een bar. In de metro komt hij een rijk meisje tegen op wie hij verliefd wordt. Hun verhouding wordt natuurlijk afgekeurd door haar ouders, maar het loopt goed af. Nogal ongeloofwaardig.

Momo

1986 | Familiefilm, Fantasy

Italië/Duitsland 1986. Familiefilm van Johannes Schaaf. Met o.a. Radost Bokel, John Huston, Mario Adorf, Armin Mueller-Stahl en Leopoldo Trieste.

Met fantastische beelden, die een groot budget verraden, verfilmde Johannes Schaaf het boek van Michael Ende over het weesmeisje Momo dat op het laatste moment weet te verhinderen dat haastige grijze heren de tijd stelen. Ook Endes boek Die Unendliche Geschichte werd reeds verfilmd. Angelo Branduardi tekent voor de muziek, achter de camera stond Xaver Schwarzenberger en aan het scenario werkten Rosemarie Fendel en Marcello Coscia, die gesteund werden door de regisseur en de auteur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bruno Stori op televisie komt.

Reageer