Martin Sharpe

Acteur, Editor

Martin Sharpe is acteur en editor.
Er zijn 3 films gevonden.

Scooter: Secret Agent

2005 | Jeugdfilm, Familiefilm, Avonturenfilm, Komedie

Australiƫ 2005. Jeugdfilm van Richard Jasek. Met o.a. Martin Sharpe, Talia Zucker en Charlene Tjoe.

Scooter is een zestienjarige jongen die een bijbaantje heeft als pizzabezorger. Op een dag vindt hij tijdens zijn pizza-ronde een hightech koffer. Thuisgekomen opent hij de koffer en blijkt hij verbinding te krijgen met Taipan, het hoofd van de geheime dienst. Taipan is in de veronderstelling dat ze contact heeft met geheim agent X19 en verstrekt Scooter allerlei opdrachten. Zo moet hij een popster beschermen tegen kidnappers en moet hij zich vermommen als chocoladepop om te voorkomen dat een dievenbende een eeuwenoud stuk chocolade steelt dat magische krachten zou bezitten. Scooter is een kluns van de eerste orde, maar brengt toch op miraculeuze wijze zijn opdrachten steeds tot een goed einde, met hulp van zijn vriendinnetjes Melanie en Katrina.

Cor, blimey!

2000 | Drama, Romantiek

Verenigd Koninkrijk 2000. Drama van Terry Johnson. Met o.a. Barbara Windsor, Adam Godley, Samantha Spiro, Geoffrey Hutchings en Steve Speirs.

Acteur Sidney James ontmoet actrice Barbara Windsor tijdens de opnames van de Carry on-films. Het klikt goed tussen de twee en ze krijgen al snel een affaire.

The Near Room

1995 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1995. Thriller van David Hayman. Met o.a. Adrian Dunbar, David O'Hara, David Hayman, Julie Graham en Tom Watson.

Charlie Colquhoun (Dunbar), een voormalige oorlogscorrespondent wordt door hoofdredacteur Patterson in dienst genomen om zoetsappige sensatieverhalen te schrijven. Zijn ex-vriendin Elise geeft hem een foto, waarop de 16-jarige Tommy Sterling staat. Zij is Charlie's dochter, die al een tijdje verdwenen is en door hem in de steek werd gelaten. Het schijnt dat zij in de pornoscene verzeild is geraakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Martin Sharpe op televisie komt.

Reageer