Gunnar Hansen

Acteur

Gunnar Hansen is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Mosquito

1995 | Sciencefiction, Horror

Verenigde Staten 1995. Sciencefiction van Gary Jones. Met o.a. Gunnar Hansen, Ron Asheton, Steve Dixon, Rachel Loiselle en Tim Lovelace.

VV.

Campfire Tales

1991 | Horror

Verenigde Staten 1991. Horror van William Cooke en Paul Talbot. Met o.a. Gunnar Hansen, Robin Roberts, Tres Holton, Courtney Ballard en Laura Podell.

Jongens die in de vakantie gaan kamperen, krijgen gezelschap van een zwerver (Hansen uit THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE zonder zijn gelooide gelaat), die hen een viertal met bloed doordrenkte geschiedenissen vertelt.

Hollywood chainsaw hookers

1987 |

Verenigde Staten 1987. Met o.a. Michelle Bauer, Jay Richardson, Linnea Quigley en Gunnar Hansen.

Jongens die in de vakantie gaan kamperen, krijgen gezelschap van een zwerver (Hansen uit THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE zonder zijn gelooide gelaat), die hen een viertal met bloed doordrenkte geschiedenissen vertelt.

The Demon Lover

1976 | Horror

Verenigde Staten 1976. Horror van Donald G. Jackson en Jerry Younkins. Met o.a. Christmas Robbins, Val Mayerick, Gunnar Hansen, Tom Hutton en Dave Howard.

De leider van een satanistische sekte neemt wraak op zijn volgelingen, die hem in de steek lieten door een duivels wezen op hen af te sturen. Goedkoop gemaakt en niet zo best geacteerd, maar de dialogen bevatten enkele aardige fragmenten.

The Texas Chain Saw Massacre

1974 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1974. Horror van Tobe Hooper. Met o.a. Marilyn Burns, Allen Danziger, Gunnar Hansen, Paul A. Partain en William Vail.

Sally (Burns) reist met een groep vrienden in een busje door het Amerikaanse achterland. Ze nemen een lifter mee, die zich vreemd en gewelddadig gedraagt. Het is een voorbode voor wat ze verder nog mee zullen maken. Opperpsychopaat Leatherface is gebaseerd op de echte seriemoordenaar Ed Gein, die de akelige gewoonte erop nahield om zich in mensenhuid te hullen, die overigens nooit zo'n lawaaierige kettingzaag gebruikte voor zijn sinistere doeleinden. De film laat niemand onberoerd, of je vindt hem walgelijk, of zenuwslopend eng. Voor een prikkie gemaakt, waarbij de acteurs het tijdens de draaidagen vreselijk zwaar te verduren hadden. Torenhoge cultstatus.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gunnar Hansen op televisie komt.

Reageer