Josh Williams

Acteur

Josh Williams is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Raven: Return to the Black Dragon

1992 | Actiefilm

Verenigde Staten 1992. Actiefilm van Craig R. Baxley. Met o.a. Jeffrey Meek, Lee Majors, Clyde Kusatsu, Tamlyn Tomita en Cary-Hiroyuki Tagawa.

Pilootfilm van gelijknamige actie- en ninja-serie, gesitueerd in Hawaii, met Meek als het titelpersonage, een voormalig ninjalid van de Black Dragons, een misdadige groep waarin hij infiltreerde nadat zijn vader, een Interpol-agent, door hen was vermoord. Hij is ook op zoek naar zijn sinds lang verdewenen zoon en wordt geholpen door een sigarenrokende en aan de drank verslaafde hard-boiled detective Majors. Geproduceerd en geschreven door Frank Lupo met zowat alle gangbare clich├ęs en banaliteiten van dit genre. Vooral geschikt voor wat demente jongelui.

Throw-away Wives

1989 | Drama

Verenigde Staten 1989. Drama van Richard Michaels. Met o.a. Stephanie Powers, David Birney, Fran Drescher, Amanda Peterson en Josh Williams.

Een wegwerpfilm over een man die in een mid-life crisis raakt, zijn vrouw en twee kinderen in de steek laat voor een ander, maar daar ook niet mee uit de voeten komt. Powers is charmant maar de film blijft

Love and Betrayal

1989 | Drama

Verenigde Staten 1989. Drama van Richard Michaels. Met o.a. Stefanie Powers, David Birney, Fran Drescher, Amanda Peterson en Josh Williams.

Passieloze Amerikaanse televisiedramatiek met Powers als vrouw-moeder-echtgenote van een gelukkig, welgesteld gezinnetje wier geluk aan diggelen valt wanneer haar man iedereen in de steek laat.

Beezbo

1985 | Familiefilm, Sciencefiction

Verenigde Staten 1985. Familiefilm van Robert C. Bailey. Met o.a. Josh Williams, Melissa Clayton, Christopher Dalbec, Karen Renee en Sami Nasrawi.

Williams is een harig buitenaards wezentje met slechte manieren dat op de aarde terechtkomt. Zijn adoptievriendjes hebben hun handen vol aan hem en de kinderen uit de buurt leren hem wat je met goede manieren kunt bereiken. Miskleun voor doelgroep vier tot acht jaar en slechts waardevol als didactisch materiaal in een les etiquetteleer. Scenario van Celia Bonaduce. Ook bekend onder de titel BEEZBO'S ADVENTURE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Josh Williams op televisie komt.

Reageer