Robert Kubilos

Regisseur

Robert Kubilos is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Embrace the Darkness III

2002 | Erotiek, Horror

Verenigde Staten 2002. Erotiek van Bob Kubilos en Robert Kubilos. Met o.a. Mia Zottoli, Glen Meadows, Vanessa Lynch, Ty Winston en Brooke Larele.

Nog meer vampierenseks. Men kan gemakkelijk deel twee en drie verwisselen zonder het echt te merken. Uitsluitend voor fanaten, die het kijken niet kunnen laten. Het camerawerk is van Andrea V. Rossotto.

Night calls: The movie

1998 | Erotiek

Verenigde Staten 1998. Erotiek van Robert Kubilos. Met o.a. Daniel Namath, Ceci Tailor, Doria Rone en Juli Ashton.

Night calls is een programma van Playboy TV waarin bellers de meest intieme vragen stellen op het gebied van extreme sex. In The movie gaan de sterren van de tv-serie op tournee om hun visie op liefde en sex door het hele land te verspreiden

Allyson is Watching

1997 | Erotiek

Verenigde Staten 1997. Erotiek van Robert Kubilos. Met o.a. Jennifer Hammon, Caroline Ambrose, James Horan, David Andriole en Christopher Weeks.

Allyson is een jonge vrouw uit een klein dorpje met de wens om actrice te worden. Eenmaal toegelaten tot een acteerschool in Los Angeles wordt ze langzamerhand meegetrokken in de decadentie van de stad

Access Denied

1997 | Drama, Romantiek, Actiefilm

Verenigde Staten 1997. Drama van Robert Kubilos. Met o.a. Colleen McDermott, Robert Lee Jacobs, Eric Todd, James Jude Courtney en Jane Higginson.

Mooie Sherry Johannson (McDermott) zwoegt onschuldig in de gevangenis voor het misdrijf van haar vriend, die ondertussen de bloemetjes buiten zet. Ze gebruikt al haar charmes als wapen om zich te wreken. Gebruikelijk filmpje voor wraak en seks in en om de gevangenis. Het scenario van Marc France en Nick Steel heeft niets om het lijf. Het camerawerk is van Igor Meglic.

Acces denied

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Bob Kubilos en Robert Kubilos. Met o.a. Jan Higginson, James Courtney, Robert Lee Jacobs, Colleen McDermott en James Jude Courtney.

Nadat haar criminele vriendje er met de buit vandoor gaat en geniet van het goede leven, zint een verbitterde en bedrogen 'femme fatale' in de gevangenis op wraak

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Kubilos op televisie komt.

Reageer