Lene Beyer

Acteur

Lene Beyer is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Alles außer Mord - Marion Nr. 5

1996 | Misdaad

Duitsland 1996. Misdaad van Sigi Rothemund. Met o.a. Dieter Landuris, Ralph Herforth, Peer Jäger, Wilfried Hochholdinger en Stefan Reck.

Als priv[KA1]esnuffelaar Uli Fichte (Landuris) `s nachts toevallige getuige is van de dumping van een vrouwenlijk in de rivier de Elbe, is hij niet minder verbaasd als blijkt dat de politie de volgende morgen een etalagepop uit het water heeft opgevist. Curieus detail: de pop is door de kop geschoten. Fichte besluit de maker van de etalagepoppen op te zoeken en dat blijkt niet zo eenvoudig als hij dacht. Op zijn speurtocht wordt hij dwarsgezeten door een onwaarschijnlijk duo: de oudere Andersen (J[KA3]ager) en de jonge, enge Claus van der Maas (Hochholdinger). Als hij beeldhouwer Rainer Hammerschmidt (Herforth) heeft opgesnord, staat hij voor een nog groter raadsel: hij vindt een volledig gelijk model met net zo`n schotwond. De bleke pop met donkerblond haar en felrode lippen lijkt net een levenloze menselijke ziel. Oplettende kijkers hebben het natuurlijk allang door. Vijfde aflevering uit het tweede zestal (dus de elfde) met een scenario van Michael Baier, die nummers 7 t/m 12 voor zijn rekening nam. Werktitel: MARION NR. 2.

Sommer

1988 | Drama

Duitsland 1988. Drama van Philip Gröning. Met o.a. Michael Schech, Philip Rankl, Barbara vom Baur, Lene Beyer en Claudia Butenuth.

Een man verblijft met zijn zoontje in een hotel. Het jongetje is autistisch en de vader doet onvermoeibare pogingen om contact te maken. Maar het zoontje is meer geïnteresseerd in zijn knikkers dan in de speelse uitvindingen die zijn vader gebruikt om zijn aandacht te trekken. Een indrukwekkend debuut van Gröning. Scenario van regisseur Gröning, Nicolas Humbert en Ralf Zöller. Camerawerk van Ernst Kubiza en Laslo Kadar.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lene Beyer op televisie komt.

Reageer