Lee Paterson

Acteur

Lee Paterson is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Bullseye!

1990 | Drama, Komedie

Verenigd Koninkrijk/Verenigde Staten 1990. Drama van Michael Winner. Met o.a. Lynn Nesbitt, Debra Lang, Mark Burns, Deborah Barrymore en Lee Paterson.

Wetenschappers slagen erin een goedkope vorm van energie te produceren maar melden dit niet aan de regering zodat ze aan de hoogste bieder kunnen verkopen. Twee criminelen die wel wat weg hebben van de wetenschappers worden door een vriendin van vroeger aangespoord om met plastische ingrepen, door te gaan voor de wetenschappers, de plannen te stelen en het geld binnen te halen

The Ceremony

1963 | Misdaad

Verenigde Staten/Spanje 1963. Misdaad van Laurence Harvey. Met o.a. Laurence Harvey, Sarah Miles, Robert Walker Jr., John Ireland en Ross Martin.

Nogal warrige film over veroordeelde moordenaar die door zijn broer gered wordt, maar deze eist dan als beloning een verhouding met zijn schoonzuster.

Jack the Ripper

1960 | Horror, Misdaad, Thriller

Verenigd Koninkrijk 1960. Horror van Robert S. Baker en Monty Berman. Met o.a. Lee Patterson, Eddie Byrne, George Rose, Betty McDowall en Lee Paterson.

Een redelijk opgedist verhaal over de beruchte messen-maniak, met afwisselende scènes bij Scotland Yard en de maniak in Londen aan het werk. Slaat soms de spijker op de kop met bloederige sensatie.

October Moth

1959 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1959. Drama van John Kruse. Met o.a. Lee Patterson, Lana Morris, Peter Dyneley, Robert Crawdon en Lee Paterson.

Een gezwollen melodrama dat zich afspeelt op een afgelegen boerderij, waarin Morris het hoofd tracht te bieden aan zijn stompzinnige broer (Patterson) die een voorbijganger onrecht heeft aangedaan.

Mailbag Robbery

1958 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1958. Misdaad van Compton Bennett. Met o.a. Lee Patterson, Kay Callard, Alan Gifford, Kerry Jordan en Lee Paterson.

De titel vertelt al alles over deze doorsneefilm.

Time Lock

1957 | Drama

1957. Drama van Gerald Thomas. Met o.a. Lee Paterson, Sean Connery en Robert Beatty.

De titel vertelt al alles over deze doorsneefilm.

The Story of Esther Costello

1957 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1957. Drama van David Miller. Met o.a. Joan Crawford, Rossano Brazzi, Heather Sears, Lee Patterson en Fay Compton.

Een dame uit de betere kringen bemoeit zich met een blind, doofstom meisje en organiseert acties om geld voor haar in te zamelen. Een interessante blik achter de schermen van de liefdadigheidsmisdaad, maar het melodrama is ver gezocht en vaak onbedoeld grappig.

Spin A Dark Web

1956 | Misdaad

Verenigd Koninkrijk 1956. Misdaad van Vernon Sewell. Met o.a. Faith Domergue, Lee Patterson, Rona Anderson, Martin Benson en Lee Paterson.

Slappe sensatie met Domergue als leidster van een oplichtersbende.

36 Hours

1954 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1954. Thriller van Montgomery Tully. Met o.a. Dan Duryea, Elsy Albiin, John Chandos, Ann Gudrun en Lee Paterson.

Amerikaanse luchtmachtpiloot Duryea is getrouwd met Britse Albiin en als hij naar de V.S. moet, ontvangt hij op een zeker moment van haar geen post meer. Verontrust keert hij terug naar Londen en doet een verschrikkelijke ontdekking. Een kleine, onderhoudende, maar routineuze thriller. Amerikaanse titel: TERROR STREET.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lee Paterson op televisie komt.

Reageer