Patricia Gori

Acteur

Patricia Gori is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Elsa, Fraulein SS

1976 | Oorlogsfilm, Erotiek

Frankrijk/Italië 1976. Oorlogsfilm van Mark Stern. Met o.a. Maliza Longo, Olivier Mathot, Pamela Stanford, Patricia Gori en Rudy Lenoir.

Na het succes van SALON KITTY werd de markt overspoeld met soortgelijke, zij het doorgaans inspiratieloze en goedkope hakenkruis-seksdrama`s. Deze lelijke, onfrisse film is overigens samengesteld uit overschotjes van twee andere produkties (SS LAGER 5 INFERNO DELLE DONNE en LE DEPORTATE DELLA SEZIONE SPECIALE SS) en werd onder een pseudoniem bijeengeplakt door ene Patrice Rohm. Pure rioolcinema.

Emmanuelle e Françoise - Le sorelline

1975 | Drama, Thriller, Erotiek

Italië 1975. Drama van Joe D'Amato. Met o.a. Patricia Gori, Rosemarie Lindt, George Eastman, Karole Annie Edel en Mary Kristal.

Een jonge vrouw is de moordenaar van haar zuster op het spoor. Ze verleidt de man en onderwerpt hem aan de vreselijkste folteringen. Hij slaagt er echter in zich te bevrijden en draait de rollen om. Misbaksel van Itali[KA3]e`s actiefste afvalfilmer Joe d`Amato die onder zijn echte naam Artistide Massaccesi tekende voor scenario [KA1]en fotografie. Het zou me overigens niks verbazen als ook de componist, Joe Dynamo (toe maar), een pseudoniem van Massaccesi zou blijken te zijn. De muziek is in ieder geval al even krakkemikkig als de rest van deze trieste produktie.

Zinksärge für die Goldjungen

1973 | Misdaad

Duitsland/Italië 1973. Misdaad van Jürgen Roland. Met o.a. Herbert Fleischmann, Henry Silva, Horst Janson, Patricia Gori en Véronique Vendell.

De koning van de Hamburgse onderwereld raakt in conflict met een uit Amerika geëmigreerde gangster. Gijzelingen, ontvoeringen en geweld, overgoten met een sekssausje zijn te zien in deze best onderhoudende actiefilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patricia Gori op televisie komt.

Reageer