María Enriqueta Carballeira

Acteur

María Enriqueta Carballeira is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

La Otra residencia

1970 | Komedie, Misdaad

Spanje 1970. Komedie van Alfonso Paso. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Florinda Chico, María Enriqueta Carballeira en Pedro Valentín.

Een misdadiger zoekt zijn toevlucht in een eenzaam chalet waar alleen een zwakzinnige woont, in deze domme parodie op de klassieke horrorfilms.

Cateto a babor

1970 | Komedie, Drama

Spanje 1970. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. Alfredo Landa, José Gálvez, Florinda Chico, María Enriqueta Carballeira en José Sacristán.

Een simpele dorpeling kan zich in militaire dienst niet losmaken van zijn zesjarig broertje. Een onuitstaanbare kopie van RECLUTA CON NI[KA6]NO, maar nu doorspekt met melodramatische elementen (zoals een blinde vrouw waarop de hoofdpersoon verliefd wordt).

No somos ni Romeo ni Julieta

1969 |

Spanje 1969. Alfonso Paso. Met o.a. María Enriqueta Carballeira, Emilio Gutiérrez Caba, José Luis Lopéz Vázquez en Laly Soldevilla.

Julita en Roberto houden van elkaar ondanks de tegenstand van hun respectievelijke ouders. Een afgrijselijke parodie op Romeo and Juliet van Shakespeare.

Los Chicos con las chicas

1967 | Muziek, Komedie

Spanje 1967. Muziek van Javier Aguirre. Met o.a. Los Bravos, María Enriqueta Carballeira en Manolo Gómez Bur.

Het chalet waar een muziekgroep uitrust grenst aan een meisjeskostschool. Een middelmatige poging om de films van Lester (A HARD DAY'S NIGHT en HELP!) met The Beatles te imiteren, met de Spaanse popgroep Los Bravos in de hoofdrol.

El Buen amor

1963 | Romantiek

Spanje 1963. Romantiek van Francisco Regueiro. Met o.a. Simón Andreu, María del Val, María Enriqueta Carballeira en Sergio Mendizábal.

Een studentenpaartje besluit hun respectievelijke ouders te misleiden om zo samen een dag in Toledo door te brengen. Vermoedelijk de eerste film van Regueiro, welgemeend maar vervelend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer María Enriqueta Carballeira op televisie komt.

Reageer