Hitomi Nakahara

Acteur

Hitomi Nakahara is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

No Daireikai II

1990 | Horror

Japan 1990. Horror van Mitsunori Kube. Met o.a. Tetsurô Tamba, Koji Takahashi, Hitomi Nakahara, Judy Ongg en Maki Watase.

Een weinig verheffende en niet al te originele film over een man die ten onrechte ter dood wordt veroordeeld voor een moord die hij niet begaan had. Een geest legt hem uit dat hij zijn noodlot niet ontlopen kan, want in een andere incarnatie 130 jaar ervoor had hij wel een moord gepleegd. Hij meent de dood te kunnen ontvluchten door in andere personen te huizen en loopt door de straten, waar hij de geesten van soldaten van het Japanse Imperiale Leger tegenkomt. OOk bekend als SHINDARA ODOROITALL, DEATH CAME AS A SURPISE en BIG SPIRIT WORLD II.

Kodomo no koro sensoo ga atta

1981 | Familiefilm, Oorlogsfilm

Japan 1981. Familiefilm van Sadaro Saito. Met o.a. Fumie Kashiyama, Yuichi Saito, Meiko Kaji, Catherine Aiko Mimasu en Hitomi Nakahara.

Een aangrijpend, integer oorlogsverhaal over een klein jongetje dat door zijn moeder naar een tante op het platteland wordt gestuurd om aan de Amerikaanse bombardementen op de stad te ontsnappen. Het jongetje maakt daar kennis met een door zijn tante angstvallig verborgen gehouden meisje, het dochtertje van de vrouw en haar gesneuvelde Amerikaanse man. De twee sluiten vriendschap maar zullen door het oorlogsgeweld gescheiden raken. Hoewel niet vrij van sentiment is deze film een oprecht ontroerende kijkervaring, pakkend vertolkt door de twee jonge hoofdrolspelers.

Hakuchu no buraikan

1961 | Misdaad, Drama

Japan 1961. Misdaad van Kinji Fukasaku. Met o.a. Tetsuro Tanba, Naoko Kubo, Hitomi Nakahara, Harumi Sone en Eijirô Yanagi.

Harde misdaadfilm waarin de overval op een geldtransport van het Amerikaanse leger tragische gevolgen heeft voor twee rivaliserende gangsterbendes. Spannend en in een vlot tempo geregisseerd. Ook bekend als HIGHNOON GANGSTERS.

Jun-ai monogatari

1957 | Misdaad, Romantiek, Thriller

Japan 1957. Misdaad van Tadashi Imai. Met o.a. Shinjiro Ehara, Hitomi Nakahara, Kaoru Kusuda, Eiji Okada en Ko Kimura.

Een jong verliefd stel steelt om te kunnen overleven in het na-oorlogse Tokio. Een thriller boordevol met romantische en sociologische scènes uit het dagelijks leven, waarin op subtiele wijze de culturele verwestelijking van Japan na WO II wordt betreurd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hitomi Nakahara op televisie komt.

Reageer