Carlos Aured

Regisseur, Componist

Carlos Aured is regisseur en componist.
Er zijn 15 films gevonden.

Atrapados en el miedo

1984 | Horror

Spanje 1984. Horror van Carlos Aured. Met o.a. Adriana Vega, Sara Mora, José Luis Alexandre, Marisol Navajo en Joaquín Navarro.

Een geesteszieke ontvlucht de psychiatrische inrichting waarin hij zit opgesloten en zaait paniek in de omgeving van de stad. Een triviale en saaie film.

El Enigma del yate

1983 | Mysterie

Spanje 1983. Mysterie van Carlos Aured. Met o.a. Silvia Tortosa, José Antonio Ceinos, José María Blanco en Montserrat Torras.

Een zenuwzieke schatrijke jonge vrouw gaat om gezondheidsredenen op een cruise met haar man, haar arts en diens minnares als enig gezelschap. Behoorlijk afgezaagde film.

El hombre del pito mágico

1982 | Erotiek

Spanje 1982. Erotiek van Carlos Aured. Met o.a. José Luis Fonoll, Andrea Albani en Jordi Batalla.

Een verlegen man vindt een fluit uit die zo'n kracht heeft dat alleen al het geluid seksuele verlangens in mannen en vrouwen opwekt. Een irrelevante softpornofilm, het werk van een cineast die zich nog nooit op enig terrein positief heeft onderscheiden, met een hoofdrolspeelster die zich exclusief aan dit genre heeft gewijd.

El Triunfo de un Hombre Llamado Caballo

1982 | Western

Verenigde Staten/Mexico/Spanje 1982. Western van John Hough. Met o.a. Richard Harris, Michael Beck, Ana De Sade, Vaughn Armstrong en Buck Taylor.

Nadat goud wordt ontdekt in het land van de Sioux dreigen de verdragen die indertijd gesloten werden door de man genaamd 'Horse' door hebzuchtige goudzoekers geschonden te worden. Harris probeert nog te redden wat er te redden valt, maar wordt in een hinderlaag gelokt en neergeschoten, zodat zijn halfbloed-zoon Beck de traditie mag voortzetten in deze competent gemaakte en onderhoudende, zij het weinig originele western. Scenario van Ken Blackwell. Ook bekend als TRIUMPHS OF A MAN CALLED HORSE.

De niña a mujer

1982 | Drama

Spanje 1982. Drama van Carlos Aured. Met o.a. Elisa Ripoll, Lola Forcada en Begoña Martínez.

Als een tiener in Madrid aankomt komt ze erachter dat haar zuster een losbandig leven leidt. Een van de slechtste films uit de Spaanse cinema.

La Frigida y la viciosa

1981 | Erotiek

Spanje 1981. Erotiek van Carlos Aured. Met o.a. Andréa Guzon, Sara Mora, Alfredo Calles, Paloma Garayalde en Pablo Ripoll.

Onfrisse ménage-à-trois tussen een fotografe, haar dominante echtgenoot en diens minnares. Technisch is de film behoorlijk gemaakt, maar de ongeïnspireerde vertolking en het bijzondere magere verhaaltje gaan al snel vervelen. De afhankelijkheid van de vrouw wordt bovendien zo vanzelfsprekend, bijna triomfantelijk voorgesteld, dat het geheel een bepaald vies reactionair reukje krijgt. Er bestaat een versie van 60m onder de titel: DESIRES OF A NYMPHOMANIAC.

El Fontanero, su mujer, y otras cosas de meter

1981 | Erotiek

Spanje 1981. Erotiek van Carlos Aured. Met o.a. Ricardo Díaz, Montserrat Prous en Lina Romay.

De erotische uitstapjes van een keurige loodgieter. Een onaanvaardbare film.

Apocalipsis sexual

1981 | Erotiek, Misdaad

Spanje 1981. Erotiek van Carlos Aured. Met o.a. Ajita Wilson, Lina Romay en Ricardo Díaz.

Een verliefd stel ontvoert de dochter van een miljonairsechtpaar. Deze zeer slechte soft core heeft in de hoofdrollen vakkundige actrices.

Susana quiere perder eso

1977 | Erotiek

Spanje 1977. Erotiek van Carlos Aured. Met o.a. Patricia Adriani, Javier Escrivá, Silvia Tortosa en José Lifante.

Een meisje is bedroefd omdat ze nog steeds maagd is. Een onsamenhangend pseudo-erotisch knoeiwerk.

La Noche de la furia

1974 | Actiefilm

Spanje 1974. Actiefilm van Carlos Aured. Met o.a. Glenn Lee, Blanca Estrada, Julián Ugarte, Maria Perschy en Eduardo Bea.

Een FBI-agent biedt twee hippieparen het hoofd, die een actrice op haar retour gegijzeld houden. Een onnozele brij.

Los Ojos azules de la muneca rota

1973 | Horror, Thriller

Spanje 1973. Horror van Carlos Aured. Met o.a. Paul Naschy, Diana Lorys, Eva Leon, Maria Perschy en Eduardo Calvo.

Een arts vermoordt vrouwen met blauwe ogen in een poging zijn dochter, die bij een mislukte oogoperatie omkwam, met hun ogen tot leven te wekken. Een tamelijk interessant scenario van Jacint Molina (=Naschy), die zichzelf opvallend vaak het bed laat delen met vrouwelijk schoon. Ook bekend als THE BLUE EYES OF THE BROKEN DOLL, THE HOUSE OF THE PSYCHOTIC WOMEN, en HOUSE OF DOOM.

Los Fríos senderos del crimen

1973 | Thriller

Spanje 1973. Thriller van Carlos Aured. Met o.a. Daniel Martín, Agata Lys, Maria Perschy en Frank Braña.

Een krankzinnige moordenaar biedt aan om de vrouw van de bedroefde hoofdpersoon te vermoorden. Een film die werkelijk niet om aan te zien is.

La Venganza de la momia

1973 | Horror

Spanje 1973. Horror van Carlos Aured. Met o.a. Paul Naschy, Jack Taylor, María Silva, Rina Ottolina en Helga Liné.

Een Egyptische mummie verrijst uit de dood in het huidige Londen. Een onuitstaanbare slechte film, waarin alleen het optreden van de angstaanjagende Taylor en de lieftallige Silva de moeite waard zijn.

El Retorno de Walpurchis

1973 | Horror

Spanje 1973. Horror van Carlos Aured. Met o.a. Paul Naschy, Fabiola Falcon, Maria Silva, Ines Morales en Eduardo Calvo.

Een door de vloek van een weerwolf getroffen man komt in de ban van een afstammelinge van Gravin Bathory. Zijn moorden worden aanvankelijk toegeschreven aan een ontsnapte krankzinnige. De overdag op hem verliefde vrouw doodt en bevrijdt hem met een zilveren dolk. Dit derde weerwolf-avontuur van Naschy is geregisseerd door een assistent van de vorige films, die zich een volslagen amateur toont en alle clichés zo stuntelig en mateloos verbeeldt dat het een groteske parodie wordt.

El Espanto surge de la tumba

1972 | Horror

Spanje 1972. Horror van Carlos Aured. Met o.a. Paul Naschy, Emma Cohen, Vic Winner, Helga Liné en Christina Suriani.

Twee vrienden voegen het hoofd en lichaam van een 15e-eeuwse roofridder samen, waarna deze tot leven komt en bloedig tekeergaat. Minder bar en vreselijk dan de meeste Spaanse horrorfilms, maar nog geen meesterwerk. Naschy (=Jacinto Molina), die ook het scenario schreef, voerde de, door hem gestalte gegeven, ridder opnieuw ten tonele in LATIDOS DE PANICO. Ook bekend als HORROR RAISES FROM THE TOMB.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carlos Aured op televisie komt.

Reageer