Thom Christopher

Acteur

Thom Christopher is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Deathstalker III

1989 | Actiefilm

Mexico/Verenigde Staten 1989. Actiefilm van Alfonso Corona. Met o.a. Roger Cudney, Aaron Hernan, Thom Christopher, Terri Treas en Carla Herd.

Deathstalker, strijder tegen het kwaad, wordt ingewijd in het geheim van de drie edelstenen: wie ze alledrie bezit, heeft de macht over de wereld. Om de wereldheerschappij in goede handen te houden moet Deathstalker het opnemen tegen de boze tovenaar Troxartes, die al twee stenen in zijn bezit heeft

Wizards of the Lost Kingdom

1985 | Avonturenfilm, Fantasy

Argentinië/Verenigde Staten 1985. Avonturenfilm van Hector Olivera. Met o.a. Bo Svenson, Vidal Peterson, Tom Christopher, Maria Socas en Dolores Michaels.

De sadistische tovenaar Christopher verovert het rijk van een slappe koning. Alleen de zoon, Petersen, van de goede tovenaar weet aan het bloedbad te ontsnappen, maar hij verliest zijn magische ring. De machtige krijger, Svenson, helpt hem om de ring terug te vinden, de bende van Christopher uit te roeien en de liefde van koningsdochter Michaels terug te winnen. Een niet bepaald originele, maar vermakelijk gemaakte avonturenfilm met heel wat magie en illusies. Een ultieme strijd tussen witte en zwarte magie wordt afgewisseld met ouderwetse zwaardgevechten. De film is onmiskenbaar met een te laag budget gedraaid, waardoor vooral de speciale effecten stroef overkomen. Duidelijk een tussendoortje voor de Argentijnse cineast Olivera. Roger Corman kocht de Amerikaanse rechten, waarna zijn (toenmalige) huiscomponisten James Horner en Christopher Young een leuke heroïsche score componeerden. Scenario van Tom Edwards en camerawerk van Leonard Solis. Kreeg een vervolg. Ook bekend als WIZARDS WARS.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Thom Christopher op televisie komt.

Reageer