Constantine Giannaris

1959 Regisseur, Acteur, Scenarist

Constantine Giannaris (1959) is regisseur, acteur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

One Day In August

2000 | Drama

Griekenland 2000. Drama van Constantine Giannaris. Met o.a. Costas Kotsianidis en Eleni Kastani.

Drie Griekse families uit Athene gaan op vakantie. In de tussentijd wordt er in hun huis ingebroken en komen er geheimen aan het licht.

Apo tin akri tis polis

1998 | Drama

Griekenland/Verenigd Koninkrijk 1998. Drama van Constantine Giannaris. Met o.a. Stathis Papadopoulos, Dimitris Papoulidis, Theodora Tzimou, Costas Cotsianidis en Panagiotis Chartomatsidis.

Hun ouders kwamen als illegale immigranten uit de voormalige Sovjetunie, omdat ze van Griekse afkomst waren. Nu maken hun kinderen de straten van Athene onveilig met de kleine misdaad, tippelen, drugsdealing en getruceerde bokswedstrijden. De zeventien-jarige Sasha (Papadopoulos) die het aan de stok kreeg met zijn vader, is hun aanvoerder. Hij ontmoet het blonde prostitu[KA1]eetje Natasha (Tzimou), die dertig tot veertig klanten per dag moet afwerken. Omdat ze binnenkort `verkocht` moet worden, mag hij haar zo lang `managen`, maar als hij de domheid begaat om verliefd op haar te worden, krijgt hij het aan de stok met haar souteneur Giorgos (Papadoulidis). Gewelddadig, compromisloos, het midden houdend tussen TRAINSPOTTING en LA HAINE, maar een zeer goed gespeelde film over een verloren generatie met het fijnzinnige niveau van ROCCO E I SUOI FRATELLI uit 1960 van Luchino Visconti. Het scenario dat niet vrij is van homoerotische elementen, is van regisseur Giannaris. Het camerawerk is van Yorgos Argiroiliopoulos. De technomuziek van Akis Daoutis zal niet iedereen behagen. Dolby.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Constantine Giannaris op televisie komt.

Reageer