Stanley Baxter

Acteur

Stanley Baxter is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Akenfield

1975 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1975. Drama van Peter Hall. Met o.a. Garrow Shand, Peggy Cole, Barbara Tilney, Lyn Brooks en Ida Page.

Een man moet bij de begrafenis van zijn grootvader weer denken aan diens verhalen over het ruwe buitenleven, en hij zet zijn plannen om te emigreren door. Ronald Blythe schreef het script naar zijn eigen roman, maar de film verliest zich in sentimentaliteit en flutserigheid. Regisseur Peter Hall heeft waarschijnlijk gedacht dat het een reclamespot voor kaas was op het thema nostalgie.

Father Came Too

1963 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1963. Komedie van Peter Graham Scott. Met o.a. Stanley Baxter, James Robertson Justice, Sally Smith en Ronnie Barker.

Het vervolg op The Fast Lady. De pasgehuwden gaan samenwonen met de dominerende vader van de bruid. Een matige lichte komedie over de wittebroodsweken waarin alle mogelijke huishoudelijke rampjes de jonggehuwden teisteren. Met leuke maar voorspelbare gags.

The Fast Lady

1962 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1962. Komedie van Ken Annakin. Met o.a. James Robertson Justice, Stanley Baxter, Leslie Phillips, Julie Christie en Kathleen Harrison.

Om indruk te maken op de rijke vader van zijn vriendin, wil Murdoch zijn fiets aan de kant doen, een sportwagen kopen en leren autorijden.

Crooks Anonymous

1962 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1962. Komedie van Ken Annakin. Met o.a. Leslie Phillips, Stanley Baxter, Wilfrid Hyde-White, Julie Christie en James Robertson Justice.

Maffe komedie waarin dief Phillips aanklopt bij 'A.A.'-achtige organisatie voor penose. Christie, in haar filmdebuut, speelt 'Babette La Vern', een stripteasedanseres.

Very Important Person

1961 | Komedie, Oorlogsfilm, Drama

Verenigd Koninkrijk 1961. Komedie van Ken Annakin. Met o.a. James Robertson Justice, Leslie Phillips, Stanley Baxter, Eric Sykes en Richard Wattis.

Een belangrijk wetenschapper wordt in WO II opgesloten in een krijgsgevangenenkamp. Hij moet tot iedere prijs beschermd worden. Verrassend succesvolle komedie, waarin vakkundig gespeeld wordt met wisselende stemmingen. Ook bekend als A COMING-OUT PARTY.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Stanley Baxter op televisie komt.

Reageer