Mehdi Nebbou

1971 Acteur

Mehdi Nebbou (1971) is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tiere

2017 | Mysterie, Thriller

Zwitserland/Oostenrijk/Polen 2017. Mysterie van Greg Zglinski. Met o.a. Birgit Minichmayr, Philipp Hochmair, Mona Petri en Mehdi Nebbou.

Kinderboekenschrijfster Anna begint aan haar eerste volwassen roman, over een vrouw die haar man vermoordt. Onderweg naar de Zwitserse Alpen met haar man Nick, die topkok is, droomt Anna dat ze door Nick wordt vermoord. Fraai gedraaide surrealistische koortsdroom met een schaap, dubbelgangers, geheime deuren en onuitgepakte bosjes bloemen, die trefzeker als een Escheriaanse gravure in elkaar grijpt. Over hoe verwachtingen, vreemdgaan en ontkenning iemands perceptie van de werkelijkheid beïnvloeden. Ook die van de kijker, want wat houdt die nu eigenlijk voor waar?

Joséphine

2013 | Komedie

Frankrijk 2013. Komedie van Agnès Obadia. Met o.a. Marilou Berry, Mehdi Nebbou en Bérengère Krief.

Op haar 29ste heeft kantoorhittepetitje Joséphine, chronisch tobbend over haar royale derrière, nog altijd haar topvent niet gevonden. Wanneer ze een Braziliaanse chirurg verzint die haar zal huwen, onttakelt dat fabeltje al snel haar leven. Waarschuwing: aan deze onthutsend lege, zuurtjeskleurige Bridget Jones à la française vol ergerniswekkende babbelpoppetjes is werkelijk alles vals en niets leuk. Distributeur UGC organiseerde geen persvoorstellingen; de recensies die na de premièredag niettemin verschenen, vertelden glashelder waarom. Naar de successtrip van Pénélope Bagieu. Vervolg onder regie van Berry dreigt, in 2016. Ook Nederlands ondertiteld surreëel onleuk.

Secret défense

2008 | Thriller

Frankrijk 2008. Thriller van Philippe Haïm. Met o.a. Vahina Giocante, Nicolas Duvauchelle en Mehdi Nebbou.

Elke dag voeren in Frankrijk terroristische organisaties en inlichtingendiensten een genadeloze oorlog in naam van hun tegengestelde ideologieën. Nochtans leiden de terroristen en de geheime agenten bijna hetzelfde leven. Alex en Al Barad zijn er twee van. De een staat aan het hoofd van de spionagedienst en de ander is leider van een terroristisch netwerk. Ze worden met elkaar geconfronteerd en gebruiken daarbij zonder te schromen de ergste wapens.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mehdi Nebbou op televisie komt.

Reageer