Colleen Werthmann

Acteur

Colleen Werthmann is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Breast Men

1997 | Komedie, Drama, Documentaire

Verenigde Staten 1997. Komedie van Lawrence O'Neill en Lawrence O'Neil. Met o.a. David Schwimmer, Chris Cooper, Emily Procter, Louise Fletcher en Matt Frewer.

Een film met de titel Breast men zou je alleen al op basis van de naam links laten liggen. Maar dat zou jammer zijn, want Breast men is niet de flauwe seksistische kul die je wellicht zou verwachten. Althans, niet alleen maar. De televisiefilm geeft een gefictionaliseerd beeld van de twee artsen die in de jaren zestig borstvergrotingen met siliconen ontwikkelden. De hedonistische levens van de dokters Saunders (Schwimmer, Ross in de serie Friends) en Larson (Cooper, de kolonel-buurman in American beauty) worden gevolgd, terwijl ze puissant rijk worden door hun borstenhandel en daarna de bodem raken vanwege rechtzaken omdat siliconen gingen lekken. Tussendoor zijn zeer menselijk aandoende persoonlijk motivaties gemonteerd van vrouwen met borstvergrotingswensen. (IdH/VPRO Gids)

Childhood's End

1996 | Familiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1996. Familiefilm van Jeff Lipsky. Met o.a. Cameron Ford, Heather Gottlieb, Sam Trammell, Colleen Werthmann en Bridget White.

Onafhankelijk gedraaide, kleine maar dappere film over de verwarrende gevoelens van de jeugd, die gaat uitvliegen. Sommigen zijn er rijp voor anderen weer niet. Greg (Trammell) ziet er goed uit en kan best meisjes krijgen, maar hij gaat het proberen met de vriendin van zijn moeder, Evelyn (Ford). Rebecca (Gottlieb) is een verlegen tiener en vindt wat Greg doet, gek. Ze schrijft hem een weerzinwekkende brief, waardoor Greg uit het lood slaat en zij in de armen valt van Denise, de dochter van Evelyn. Alles scherp geobserveerd door Lipsky, die zijn eigen scenrio schreef en cameraman (vrouw) Victoria Ford.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Colleen Werthmann op televisie komt.

Reageer