Regina Torné

Acteur

Regina Torné is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Los canallas

1966 | Avonturenfilm

Mexico 1966. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. 'Mil Máscaras', Regina Torné, David Silva en Manolo Muñóz.

De misdaadbestrijder 'Mil Máscaras' wordt achtervolgd door een groep misdadigers, aangevoerd door ene Karena, priesteres van een vreemde sekte. Opdat duidelijk wordt dat de jonge delinquenten wel heel erg slecht zijn, rijden ze rond op vreselijk lawaaiige motoren.

El cuarto chino

1966 | Horror, Erotiek

Verenigde Staten/Mexico 1966. Horror van Albert Zugsmith. Met o.a. Guillermo Murray, Elizabeth Campbell, Carlos Rivas en Regina Torné.

Een echtpaar, een van hun bedienden, een arts en een secretaresse raken betrokken bij de moord op een dienstmeisje van het echtpaar. Vrijwel allemaal eten ze paddestoelen die hallucinaties veroorzaken. Een mengeling van horror, erotiek en mooie plaatjes, de blijkbaar onvermijdelijke beelden van Acapulco.

El asesino se embarca

1966 | Avonturenfilm, Misdaad

Mexico 1966. Avonturenfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Enrique Lizalde, Regina Torné, Armando Silvestre en Tito Junco.

Een jonge politieagent moet een vervalsingszaak oplossen in een plaats met gewetenloze moordenaars, uitdagende vrouwen, intriges, moorden en romantische avonturen die steevast met de dood eindigen. Deze levendige film is duidelijk beïnvloed door de James Bond-films. Goed camerawerk van Gabriel Figueroa.

Dos pintores pintorescos

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van René Cardona Jr.. Met o.a. 'Viruta', 'Capulina', Regina Torné en Gilda Mirós.

Terwijl twee schilders aan het werk zijn aan de façade van een gebouw, is een van hen getuige van een misdaad. De daders rusten niet voor ze hem gevonden hebben. De laatste komedie waarin 'Viruta' en 'Capulina' als duo optraden. Daarna ging 'Capulina' de hoofdrol spelen in zijn eigen films, terwijl 'Viruta' alleen nog bijrollen zou vervullen.

Sólo de noche vienes

1965 | Drama

Guatemala/Mexico 1965. Drama van Sergio Véjar. Met o.a. Elsa Aguirre, Julio Alemán, Rodolfo Landa en Regina Torné.

Een jonge toerist leert een mooi meisje kennen en wordt verliefd op haar. Niet lang daarna meent hij haar weer te zien, maar het blijkt de schoonzuster van het meisje te zijn, die verliefd wordt op hem. Een bijzonder verwarrend en slecht opgebouwd melodrama, gefilmd in lelijke kleuren.

Rocambole vs. las mujeres arpías

1965 | Avonturenfilm, Fantasy

Mexico 1965. Avonturenfilm van Emilio Gómez Muriel. Met o.a. Julio Alemán, Maria Duval, Regina Torné en Jacqueline Andere.

Een gemaskerde held neemt het op tegen een leger vrouwen die in harpijen zijn veranderd door een vreemde drank. Ze plegen diefstallen in opdracht van een echtpaar. Een film vol actie. Het personage van Rocambole heeft niets te maken met de gelijknamige film van Bernard Borderie. Kreeg een vervolg in ROCAMBOLE VS. LA SECTA DEL ESCORPION.

El temerario

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Arturo Mártinez. Met o.a. Pedro Armendáriz jr, Regina Torné, Dagoberto Rodríguez en Carlos López Moctezuma.

Een meisje dat op weg is om een erfenis in ontvangst te nemen wordt overvallen en beroofd van haar papieren. De dief laat een handlangster haar plaats innemen om zo de erfenis te bemachtigen. Een zwakke western, slecht gespeeld en geregisseerd.

Pistoleras de la frontera

1964 | Western

Mexico 1964. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Jorge Rivero, Regina Torné, Wolf Ruvinskis en Sonia Infante.

Het vervolg op JINETES DE LA LLANURA. Een geslaagde film, goed script dat op een vakkundige manier is verfilmd. Bestaat uit drie episoden.

Jinetes de la llanura

1964 | Western

Mexico 1964. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Jorge Rivero, Regina Torné, Wolf Ruvinskis en Jorge Russek.

Een man die ten onrechte veroordeeld is (hij doodde iemand uit zelfverdediging), wordt huurmoordenaar. Goede sfeertekening, goede regie van de acteurs. De regisseur werd niet voor niets bekend door onder andere deze film. De film,bestaande uit drie episoden, kreeg een vervolg in PISTOLEROS DE LA FRONTERA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Regina Torné op televisie komt.

Reageer