Toru Abe

Acteur

Toru Abe is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Karate Wars

1978 | Actiefilm

Japan 1978. Actiefilm van Hideo Nanbu. Met o.a. Hisao Maki, Darm Dasakorn, Chen Yan-Lin, Hideji Otaki en Nobuo Kaneko.

De president van de Japanse Karatebond stuurt de beste karatemeester naar Hong Kong (het centrum van Kung Fu) en Bangkok (het centrum van kickboxing) om de Japanse karate als superieure vechtsport te promoten. Dat zet veel kwaad bloed en resulteert in reeksen duels. Meer een exposé van martial arts- vormen dan speelfilm. Maki behoort niet tot de zogenaamde fighting stars en dat merkt de liefhebber direct. Zwak.

Mokugekisha no Kese II

1977 | Actiefilm

Japan 1977. Actiefilm van Umeji Inouye. Met o.a. Jiro Tamiya, Kumi Taguchi, Wan Ping, Janet Hatta en Yoko Yamamoto.

Politie-inspecteur Komura (Tamiya) contra een misdaadsyndicaat in nachtelijk Tokio. Harde, cynische avonturen, geënt op Eastwood/Siegels DIRTY HARRY-formule. Snel amusement, gelardeerd met genadeloos karatewerk en een verbluffende autostunt. USA/GB/videotitel: COBRA 2.

Hanare Goze Orin

1977 | Drama

Japan 1977. Drama van Masahiro Shinoda. Met o.a. Shima Iwashita, Yoshhio Harada, Tomoko Naraoka, Taiji Tonoyama en Toru Abe.

Een 22-jarig blind meisje, grootgebracht bij een religieus getinte zogenaamde 'Goze-gemeenschap' wordt uit deze groep verbannen nadat ze haar kuisheidsgelofte heeft verbroken. Rondtrekkend als zangeres ontmoet ze een jonge gedeserteerde soldaat, maar hun gemeenschappelijk geluk is slechts van korte duur. Ontroerend melodrama, dat de grens naar sentimentaliteit niet overschrijdt. Visueel zeer fraai.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Toru Abe op televisie komt.

Reageer