Bill Eagles

Regisseur

Bill Eagles is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dracula

2006 | Horror

Verenigd Koninkrijk 2006. Horror van Bill Eagles. Met o.a. David Suchet, Sophia Myles en Marc Warren.

De jonge advocaat Jonathan Harker reist naar Transsylvaniƫ om een nieuwe en geheimzinnige klant te ontmoeten. Hij belandt zo in een ware nachtmerrie met een dodelijk afloop voor iedereen in zijn omgeving

The Riverman

2004 | Drama, Misdaad

Verenigde Staten 2004. Drama van Bill Eagles. Met o.a. Bruce Greenwood, Cary Elwes, Sam Jaeger, Sarah Manninen en Kathleen Quinlan.

Gebaseerd op het boek 'The river man: Ted Bundy and I hunt for the Green River Killer' van Robert D. Keppel en William J. Birnes (naar verluidt de bron van Thomas Harris' nagelbijter The Silence of the Lambs). In de jaren '80 ging een Amerikaanse rechercheur in gesprek met terdoodveroordeelde seriemoordenaar Ted Bundy omdat de veelpleger beweerde dat hij kon helpen met een vastgelopen onderzoek naar een seriemoordenaar in Seattle. De rechercheur schreef een boek over zijn belevenissen en Amerikaanse kabelzender A&E, vanouds gespecialiseerd in misdaad en mysterie, maakte er een smeuĆÆg psychologisch drama van met ruim baan voor akelige teksten en plaatjes.

Beautiful Creatures

2000 | Komedie, Misdaad

Verenigd Koninkrijk 2000. Komedie van Bill Eagles. Met o.a. Rachel Weisz, Susan Lynch en Iain Glen.

Dorothy heeft het niet getroffen met haar kerel. Na de zoveelste aanvaring besluit ze om samen met haar hond weg te gaan. Ze ontmoet Petula, die in elkaar is geslagen door haar vriend. In een poging haar te helpen vermoordt Dorothy hem per ongeluk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bill Eagles op televisie komt.

Reageer