Karl Zwicky

Regisseur, Auteur

Karl Zwicky is regisseur en auteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Magic Pudding

2000 | Animatie, Komedie, Familiefilm

Australië/Verenigde Staten 2000. Animatie van Karl Zwicky. Met o.a. Jack Thompson, Toni Collette, Hugo Weaving, Sam Neill en Geoffrey Rush.

Een koala gaat op zoek naar zijn ouders en krijgt daarbij hulp van een zeeman, een pinguin en een 'magic pudding' met de stem van John Cleese. Het gezelschap wordt tegengewerkt door een vervelende wombat.

Paws

1997 | Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigd Koninkrijk/Australië 1997. Avonturenfilm van Karl Zwicky. Met o.a. Nathan Cavaleri, Emilie François en Billy Connolly.

Als zijn baasje overlijdt door toedoen van zijn ex-echtgenote, zit er voor de hond PC (een parmantige Jack Russell) niets anders op dan een belangrijk computerschijfje in veiligheid te brengen. Hij gaat daarmee dan ook snel naar vriendin Suzie, maar komt onderweg in de problemen. Gelukkig vindt Zac, een jongen van dertien jaar, hem en die kan hem verder helpen. Helemaal geweldig wordt het als blijkt dat PC met Zac kan communiceren via de computer. Maar gevaar ligt op de loer.

Contagion

1987 | Horror, Thriller

Australië 1987. Horror van Karl Zwicky. Met o.a. John Doyle, Nicola Bartlett, Pamela Hawksford, Nathy Gaffney en Ray Barrett.

Het slachtoffer van een ongeluk komt terecht op een mysterieus landgoed in het bos. Een nachtmerrie-achtig verhaal vol terreur, dat gaat over geesten, verleiding en moord. Alle pogingen om aan dit geheel een diepere betekenis te geven, zijn jammerlijk mislukt.

Fame and Misfortune

1985 | Familiefilm, Komedie

Australië 1985. Familiefilm van Karl Zwicky. Met o.a. Kylie Minogue, Myles Collins, Marie Redshaw, John Flaus en Olivia Ball.

Zes-delige miniserie met het Australische tieneridool van toen Minogue (vooral bekend als de opstandige tienermeid in de soap NEIGHBOURS en later als hit-zangeres) als de slimme zus Sam van de tiener Tim (Collins). Hij is diep ongelukkig omdat hij een brokkenmaker is, en op school het pispaaltje. Een bezoek aan een kermisterrein zal zijn leven veranderen. Hij wil graag een piano hebben. Door zijn moed zal hij het geld hiervoor vergaren, na een aantal ontgoochelingen te hebben overwonnen. Leuke kinder- en tienerminiserie over gekoesterde dromen die bewaarheid worden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Karl Zwicky op televisie komt.

Reageer