Gabriella Licudi

Acteur

Gabriella Licudi is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Last Safari

1967 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigd Koninkrijk 1967. Avonturenfilm van Henry Hathaway. Met o.a. Kaz Garas, Stewart Granger, Gabriella Licudi, Johnny Sekka en Liam Redmond.

Een oninteressant actieverhaal met een depressieve beroepsjager (Stewart) die boven zijn depressie uitgroeit en het jonge echtpaar dat hem inhuurt. De goede acteurs kunnen het scenario niet aan.

Herostratus

1967 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1967. Drama van Don Levy. Met o.a. Michael Gothard, Gabriella Licudi, Peter Stephens, Antony Paul en Mona Chin.

Een dichter die geen succes heeft verkoopt zijn op handen zijnde zelfmoord aan een reclamebureau, maar daarna bedenkt hij zich. Stijlvolle, rake satire waar geen eind aan komt, maar die toch leuk blijft. Bewonderenswaardig ook als je ziet wat je nog kan doen met een klein budget.

The Liquidator

1966 | Drama, Thriller, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1966. Drama van Jack Cardiff. Met o.a. Trevor Howard, Jill St. John, Wilfrid Hyde-White, David Tomlinson en Akim Tamiroff.

Kolonel Mostyn van de Britse geheime dienst denkt in Boysie Oakes de juiste man voor een klus gevonden te hebben. Deze moet als sluipmoordenaar een opdracht uitvoeren, terwijl hij nog geen vlieg kwaad kan doen. Boysie neemt een huurmoordenaar in de arm om voor hem de opdracht uit te voeren. Mostyn is ingenomen met de uitvoering van de opdracht, maar ziet het niet zitten dat zijn mooie secretaresse met Boysie voor een weekendje naar Monte Carlo gaat. (RdL/VPRO Gids)

The Jokers

1966 | Misdaad, Komedie

Verenigd Koninkrijk 1966. Misdaad van Michael Winner. Met o.a. Michael Crawford, Oliver Reed, Gabriella Licudi, Harry Andrews en James Donald.

Grappige parodie op de gevestigde orde met Reed en Crawford als twee broers uit de betere kringen die iedereen in de maling nemen en de perfecte misdaad uitvoeren; ironisch resultaat. Het scenario is van Dick Clement en Ian La Frenais.

You Must Be Joking!

1965 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1965. Komedie van Michael Winner. Met o.a. Michael Callan, Lionel Jeffries, Denholm Elliott, Wilfrid Hyde-White en Bernard Cribbins.

Een onderhoudende satire op het Britse leger. Een dolle psycholoog (Jeffries) zoekt vijf zonderlingen bij elkaar om via een speciale test vast te stellen wat het schoolvoorbeeld van een 'volledige, sneldenkende' Britse soldaat is.

The Unearthy Stranger

1963 | Sciencefiction

Verenigd Koninkrijk 1963. Sciencefiction van John Krish. Met o.a. John Neville en Gabriella Licudi.

Een geleerde komt erachter dat zijn collega's die aan een geheim project werkten vermoord zijn en hij krijgt het vermoeden dat zijn mooie vrouw niet van deze planeet is. Griezelige SF voor fans.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gabriella Licudi op televisie komt.

Reageer