Amy Stiller

Acteur

Amy Stiller is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Daytrippers

1996 | Komedie

Verenigde Staten/Canada 1996. Komedie van Greg Mottola. Met o.a. Hope Davis, Stanley Tucci, Pat McNamara, Anne Meara en Parker Posey.

'One station wagon. Two generations. Three couples. Four relationships.' De tagline van The Daytrippers is al bijna even inventief als de film zelf. Schrijver/regisseur Greg Mottola laat in zijn verrukkelijke debuut zien dat je geen grote budgetten nodig hebt om een goede film te maken. Een Buick station wagon en een handjevol onbekende acteurs zijn soms voldoende. De 'daytrippers' uit de titel zijn Jim en Rita, hun twee dochters Jo en Eliza, en Carl, het vriendje van Jo. Ze zijn op zoek naar Louis, Eliza's echtgenoot die haar lijkt te bedriegen. Toch is het moeilijk te geloven dat er een andere vrouw is in het leven van Louis, want de kijker weet inmiddels hoe gelukkig Eliza en Louis samen zijn. Gevijven zullen ze in de eerdergenoemde Buick naar New York City gaan, waar Louis bij een uitgeverij werkt. Afgezien van 'the shortest car chase ever' zit er geen actie in de film. Dat The Daytrippers desondanks anderhalf uur lang blijft boeien is een groot compliment voor het script en het acteren van de onbekende acteurs.

The Cable Guy

1996 | Komedie, Thriller

Verenigde Staten 1996. Komedie van Ben Stiller. Met o.a. Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black en George Segal.

Het verhaal van deze krachtige en flamboyante zwarte komedie is simpel. Steven (Broderick) heeft liefdesverdriet, laat voor verstrooiing de kabelaansluiter Chip (Carrey) komen, gaat in op diens aanbod om een gratis aansluiting te maken en komt daarna niet meer van de cable guy af. Want zoals het filmaffiche al constateerde: 'There is no such thing as free cable.' Als Steven zijn voicemail afluistert hoort hij Chips stem: 'Hey Steve, I'm on a payphone, so pick up pick up pick up pick up pick up okay call me back.' In rijk gefilmde, grappige - en tegelijk bepaald griezelige - scènes blijft Chip Steven stalken. Chip wil ofwel (homoseksuele?) vriendschap ofwel destructie en zal het krijgen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Amy Stiller op televisie komt.

Reageer