Jean-Pierre Mallet

Acteur

Jean-Pierre Mallet is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Les lesbiennes

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van José Benazeraf. Met o.a. Jean-Pierre Mallet, Martine Azencot en Joëlle Faguet.

Onbeduidende film met drie personages, die zich afspeelt in een luxueuze villa op Malta. De incestueuze liefde tussen een broer en zijn zus wordt verstoord door een knappe vreemdelinge, die zich eerst met de zus amuseert voordat ze in het bed van de broer duikt. Gek van jaloezie pleegt de zus dan zelfmoord door van een rots af te springen. Je moet Benazeraf heten om een dergelijk scenario te durven verfilmen. Zoals altijd wordt de regie min of meer gered door visuele ideeën. De lesbische scènes zijn trouwens behoorlijk pittig. Ook bekend als UNE FEMME EST UNE FEMME, maar er is geen enkel verband met Jean-Luc Godard!

Le Bordel ou la Maison des confidences

1974 | Erotiek

Frankrijk 1974. Erotiek van José Bénazéraf. Met o.a. Melvina Penn, Marie Saint-Clair, Jean-Pierre Mallet, Philippe Guignard en Françoise Marichy.

Dagelijks leven in een bordeel in 1900 met allerlei verschillende traditionele types. Niet alleen de technische hoogstandjes van de meisjes maar ook de klanten worden nauwkeurig weergegeven: notaris, bankier, eigenaar van een groot warenhuis, staatsraadsman, minister, enz. Van elke groep in de toenmalige maatschappij is een zeer goed beeld gegeven. Bénazéraf is tot alles in staat, het beste en het slechtste, en deze film is een realistisch document van de zeden en mentaliteit in die tijd. Zó realistisch dat de censuur 37 meter heeft geknipt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jean-Pierre Mallet op televisie komt.

Reageer