Christian Davi

Producer

Christian Davi is producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Aloys

2016 | Drama, Fantasy

Zwitserland/Frankrijk 2016. Drama van Tobias Nölle. Met o.a. Georg Friedrich, Tilde von Overbeck, Kamil Krejcí en Yufei Li.

Titelheld Aloys (Friedrich) is een eenzame privédetective van middelbare leeftijd die alleen met zijn vader woont. Wanneer die overlijdt is er helemaal niemand meer in Aloys' leven. Aanvankelijk blijft hij gewoon z'n werk doen, maar wanneer de mysterieuze Vera (Von Overbeck) hem via de telefoon allemaal opdrachten begint te geven, moet Aloys wel uit zijn schulp kruipen. Prachtige in zichzelf gekeerde film over een in zichzelf gekeerde man. Met een opvallende bijrol voor beesten, die regelmatig betekenisvol (en ook een beetje dreigend) in de camera kijken.

Pepperminta

2009 |

Zwitserland 2009. Pipilotti Rist. Met o.a. Ewelina Guzik, Sven Pippig, Sabine Timoteo, Elisabeth Orth en Noëmi Leonhardt.

Het meisje Pepperminta moet de wereld bevrijden van angst. Kleurrijke eersteling van kunstenares Rist.

Vitus

2006 | Drama

Zwitserland 2006. Drama van Fredi M. Murer. Met o.a. Fabrizio Borsani, Teo Gheorghiu, Julika Jenkins, Bruno Ganz en Kristina Lykowa.

Zwitserse veteraan Murer (Höhenfeuer, Vollmond) duikt in de turbulente en soms allerminst te benijden opgroeifases van een kind met een uitzonderlijk IQ. Spil van dit warme verhaal is Vitus, hoogbegaafde zesjarige annex pianovirtuoos met eigen ideeën over wat te doen in en met het leven. Pa is uitvinder, moeder overbeschermend en opa (Ganz in een bescheiden rol) prettig zonderling. Wanneer de handeling verspringt naar de periode van slimme Vitus als twaalfjarige, versnellen ook de veranderingen in het jonge protagonistenleven. Actrices Kristina Lykowa en Tamara Scarpellini vertolken de eigenzinnige babysitter Isabel op wie Vitus verkikkerd is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Christian Davi op televisie komt.

Reageer