James Ackley

Componist

James Ackley is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Hollywood Zap

1986 | Komedie

Verenigde Staten 1986. Komedie van David Cohen. Met o.a. Ben Frank, Ivan E. Roth, De Waldron, Claude Earl Jones en Chuck Mitchell.

Roth, een ietwat sullige assistent-bedrijfsleider van een supermarkt in een gat in Michigan, is gefrustreerd door het feit dat zijn vader verdween toen hij amper zes was. Op een dag geeft hij zijn werk op en gaat zijn vader zoeken, die volgens de jongste berichten in Hollywood verblijft. Onderweg pikt hij een video-freak, Frank, op, een bedrieger eerste klas. Dit is slechts de eerste van een hele reeks extravagante personages die hij ontmoet op zijn zoektocht naar zijn vader. Een ondermaatse komedie die een satirische spiegel wil zijn van het hedendaagse Los Angeles en de mensen die er verblijven. Eerlijk gezegd, na vijf minuten kan je het allemaal niet veel meer schelen, want het wordt allemaal zo amateuristisch gebracht en gespeeld dat iedereen met een gezond gevoel voor [KL]bad taste[KLE] (eigen aan productiehuis Troma) het voor bekeken houdt. Anderen kunnen er best helemaal niet aan beginnen. Cohen schreef het scenario en achter de camera stond Tom Frisby Fraser.

The Black Room

1984 | Horror, Erotiek

Verenigde Staten 1984. Horror van Elly Kenner en Norman Thaddeus Dane. Met o.a. Jimmy Stathis, Cassandra Gava, Stephen Knight, Clare Perryman en Charlie Young.

Uitzinnig camerawerk en dito geluidseffecten overheersen in dit zwakke horrorverhaal over een stel lijkenvretende geesten die azen op de sexy huursters in hun huis. Opgenomen in 1981.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer James Ackley op televisie komt.

Reageer