Anders Randolph

Acteur

Anders Randolph is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Call of the Rockies

1931 | Western

Verenigde Staten 1931. Western van Ray Johnston en Ben. Met o.a. Lyon, Marie Prevost, Gladys Johnston, Anders Randolph en Russell Simpson.

Ben Lyon als Kit Carson, de befaamde Amerikaanse scout, die hier een huifkarren-karavaan door de woestenij leidt, met Indianenaanvallen en al. Vleesgebrek leidt tot een jacht op een kudde buffels. Maar alles is zo verouderd, dat het nergens boeiend wordt. Misschien eerder geproduceerd en daarna geluidseffecten toegevoegd? Het enige wat wel klopt, is het camerawerk van King Gray en H.H. Brouenell voor de onafhankelijke (en onbekende) producenten Lew Gater en Al Dezer.

Laurel & Hardy: Night Owls

1930 | Komedie

Verenigde Staten 1930. Komedie van James Parrott. Met o.a. Stan Laurel, Oliver Hardy, Edgar Kennedy, Anders Randolph en James Finlayson.

Ambitieuze politie-agent Kennedy die te weinig bekeurt, engageert schlemielen Stan en Ollie als would-be inbrekers bij de hoofdcommissaris om de blitz te maken. Twee grotere oenen had hij niet kunnen nemen en alles loopt heel anders dan hij gedacht had. Deze vroege talkie bevat enkele erg leuke momenten. Op video ook uitgebracht als ingekleurde versie.

The Loves of Sunya

1927 | Drama

Verenigde Staten 1927. Drama van Albert Parker. Met o.a. Gloria Swanson, John Boles, Anders Randolph, Andres de Segurola en Hugh Miller.

Een duur geval voor de zwijgende diva Swanson die een yogi visoenen laat oproepen om zich een voorstelling te kunnen maken van haar leven met elk van de drie aanbidders. Een luxe melodrama. Een nieuwe verfilming van het eerder gemaakte EYES OF YOUTH.

The Johnstown Flood

1926 | Drama, Zwijgende film

Verenigde Staten 1926. Drama van Irving Cummings. Met o.a. George O'Brien, Florence Gilbert, Janet Gaynor en Anders Randolph.

Een rampenfilm uit de zwijgende-filmperiode en niet slechter dan het merendeel van wat daarna kwam; een compact gebracht verhaal met voor die tijd goede speciale effecten. Gaynors eerste film met de lengte van een volwassen speelfilm.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Anders Randolph op televisie komt.

Reageer