Forrest Matthews

Acteur

Forrest Matthews is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Red Rock Outlaw

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Elmer Clifton. Met o.a. Bob Gilbert, Lee 'Lasses' White, Jone Nixon, Forrest Matthews en Virginia Jackson.

Deze hopeloze western werd door Clifton geschreven en opgenomen in 1947. Je ziet de kwaliteit die films hadden rond 1930 of eerder: er mocht geen stuiver aan worden uitgegeven door producent Raymond Friedgen. White, die voor de komische noot moest zorgen, was bij het uitkomen van de film al gestorven. Hij leefde van 1888 tot 1949. In de jaren veertig speelde hij eerst naast Tim Holt en later naast Jimmy Wakely in vele westerns.

Battling Marshal

1950 | Western

Verenigde Staten 1950. Western van Oliver Drake. Met o.a. Sunset Carson, Pat Starling, Forrest Matthews, Al Terry en Lee Roberts.

Oliver Drake was een routinier, nooit een hoogvlieger. Maar zo slecht als deze film was ook voor hem een zeldzaamheid. Sunset Carson probeert in actie te komen, maar de techniek is zo beroerd, dat aan het scenario van Rose Kreves (wie dat ook zijn moge) geen verdere aandacht meer besteed hoeft te worden. Vergeten.

Triggerman

1948 | Western

Verenigde Staten 1948. Western van Howard Bretherton. Met o.a. Johnny Mack Brown, Raymond Hatton, Virginia Carroll, Bill Kennedy en Marshall Reed.

Zie: Johnny Mack Brown-serie.

Sunset Carson Rides Again

1948 | Western

Verenigde Staten 1948. Western van Oliver Drake. Met o.a. Sunset Carson, Al Terry, Pat Starling, Dan White en Pat Gleason.

In 1947 waren Carson en Republic uit elkaar gegaan, waarna Carson ook nog een vrij ernstig ongeluk te boven moest komen. Bij Astor maakte hij in 1948 en 1949 een viertal nieuwe westerns, waarvan deze de eerste was. Buitengewoon slecht, het is maar goed dat de vele fans van Carson deze film vermoedelijk niet gezien hebben. De kwaliteit was bedroevend, producent Walt Mattox gaf geen stuiver te veel uit en het scenario van Elmer Clifton had ook weinig om het lijf. Van `camerawerk` (van Clark Ramsey) was nauwelijks sprake.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Forrest Matthews op televisie komt.

Reageer