Robert Taylor

1963 Acteur

Robert Taylor (1963) is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Meg

2018 | Actie, Horror, Sciencefiction

Verenigde Staten/China 2018. Actie van Met o.a. Jason Statham, Ruby Rose, Jessica McNamee, Rainn Wilson en Li Bingbing.

Wanneer een onderzeeër wordt aangevalleen door een enorm wezen dat voorheen als uitgestorven werd beschouwd, ligt de duikboot hulpeloos op de bodem van de Stille Ocea. Wanneer de tijd begint te dringen, wordt deskundige diepzeeduiker Jonas Taylor gerekruteerd door een visionaire Chinese oceanograaf.

Coffin Rock

2009 | Thriller

Australië/Verenigd Koninkrijk 2009. Thriller van Rupert Glasson. Met o.a. Robert Taylor, Lisa Chappell en Sam Parsonson.

Een jong paar met een kinderwens die maar niet vervuld wordt ontmoet in een kliniek de jonge Evan, die verliefd wordt op de vrouw. Op een nacht hebben ze een avontuurtje, en wat later blijkt de vrouw zwanger te zijn. Evan stelt alles in het werk om de baby op te eisen en ontpopt zich als een gevaarlijke psychopaat.

Storm Warning

2007 | Horror

Australië 2007. Horror van Jamie Blanks. Met o.a. Nadia Farès, Robert Taylor en David Lyons.

Rob en Pia hebben op vakantie een bootje gehuurd, wanneer opeens een woeste storm de kop opsteekt. Ze schuilen in een bouwvallig huisje in het moeras. Dan duiken ineens de eigenaars op: een vader en zijn twee psychopathische zonen. De drie sadisten nemen Rob en Pia gevangen en onderwerpen hen aan een reeks gruwelijke vernederingen. Wanneer ze in de gaten krijgen dat de psychopaten hen nooit zullen laten gaan, beseffen ze dat ze tot het uiterste moeten gaan om ooit nog levend weg te komen.

The Hard Word

2002 | Misdaad, Drama, Actiefilm

Australië/Verenigd Koninkrijk 2002. Misdaad van Scott Roberts. Met o.a. Guy Pearce, Rachel Griffiths, Joel Edgerton, Robert Taylor en Damien Richardson.

De gebroeders Dale (Pearce), Shane (Edgerton) en Mal (Richardson) wagen zich aan een spreekwoordelijk laatste klusje, een overval tijdens de Melbourne Cup. Hun lijfspreuk mag 'Nobody gets hurt' luiden, er gaat veel fout in dit misdaaddrama. Dat tijdens zijn detentie Dale's vrouw (Griffiths) en advocaat (Taylor) een affaire met elkaar zijn begonnen, maakt alles extra gecompliceerd. Debutant Roberts schakelt - soms wat onhandig - heen en weer tussen luchtiger scènes waarin de familieverhoudingen mooi worden uitgewerkt, en geweldserupties. Licht grimmige sfeer en uitstekende cast.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Taylor op televisie komt.

Reageer