Bruno W. Pantel: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

Was Schulmädchen verschweigen

1973 | Erotiek

Duitsland 1973. Erotiek van Ernst Hofbauer. Met o.a. Elisabeth Volkmann, Erich Padalewski, Bruno W. Pantel, Christina Lindberg en Rolf Castell.

Een schoolmeisje vindt het tijd worden zich te laten ontmaagden. Meer heeft Hofbauer niet nodig voor een waterval van seksavontuurtjes (vijf variaties in de film), die allen volstrekte leegheid gemeen hebben (de film behoort niet tot de serie SCHULMÄDCHEN-REPORT). Vergeten.

Crazy - Total Verrückt

1973 | Komedie

Duitsland 1973. Komedie van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Rudi Carrell, Georg Thomalla, Cornelia Froboess, Horst Janson en Angelica Ott.

Uiterst mager stukje vermaak rondom de in Duitsland populaire Nederlandse tv-ster, Carrell, die in een zeer kronkelig verhaal een onbezonnen student in de medicijnen speelt. Hij heeft de rijkelijke toelage van zijn gefortuneerde oom uit Brazilië en diens gift voor een ziekenhuis over de balk gesmeten. Als zijn oom hem komt bezoeken, wil hij hem voor het lapje houden door een toneelspeler te laten posteren als de verantwoordelijke faculteitsprofessor, die door de geheime dienst voor een overgelopen Oostduitse geleerde gehouden wordt enz. enz. Slecht spel, schreeuwerig dialoog en ongeïnteresseerde regie van Gottlieb maken deze flauwe klucht nog onaantrekkelijker dan hij al was. Het scenario is van Harald Vock. Het camerawerk is van Heinz Hölscher.

Wenn Frauen schwindeln

1957 | Komedie, Muziek

Duitsland 1957. Komedie van Paul Martin. Met o.a. Bibi Johns, Erik Schumann, Fita Benkhoff, Boy Gobert en Peer Schmidt.

Daisy Hellmann (Johns), de knappe dochter van een steenrijke fabrikant, is journaliste bij het damesblad Damenwelt. Ze schrijft snierende columns over het monster `man`. Om aan schrijfstof te komen haalt ze de dolste streken uit. Voor het artikel `Helpen Mannen alleen Knappe Meiden uit de Nood?` doet ze zich voor als juwelendievegge. Peter Kr[KA3]uger (Schuman) redt haar nog net uit de klauwen van het gerecht, maar is vast besloten om van haar net zoals in My Fair Lady een dame te maken en haar op het rechte pad te brengen. Daisy doet alsof ze in Peter gelooft, die bandleader is in de revue Montparnasse, maar ze bereidt in het geniep het artikel 'De Man als Vrouwentemmer' voor op haar luidruchtige schrijfmachine. Peter volgt haar op een avond. Als Daisy het merkt, is het bijna te laat. Ze zet snel een inbraak in scène, die haar haast fataal wordt. Wat Daisy echter werkelijk fataal wordt, is dat ze op Peter verliefd is geworden. Het scenario van J. von Vaszary en Tibor Yost eindigt heel voorspelbaar in de revue met een grote confrontatie en een goede afloop. Johns is in het midden van de jaren 1950 heel populair in eigen land. Zij probeert hier het publiek te verleiden met een muzikale film in navolging van de grote Amerikaanse musicals, die toen al over hun hoogtepunt heen waren. De rolprent heeft vooral curiositeitswaarde. Het camerawerk is van Karl Löb. Ook bekend als EUROPAS NEUE MUSIKPARADE 1958.

Musikparade

1956 | Musical

Duitsland 1956. Musical van Géza von Cziffra. Met o.a. Peter Alexander, Bibi Johns, Georg Thomalla, Ruth Stephan en Else Reval.

Strenge bandleader Greta Lund (Johns) wil geen liefdesaffaires in haar bigbandorkest. Zo ontslaat zij twee tortelduifjes vlak voordat zij moeten spelen op het filmfestival van Berlijn. Haar doortastende manager Trudchen Bandalow (Stephan) engageert gelukkig trompettist/zanger Peter (Alexander) en drummer Tommy (Thomalla) om het gat weer op te vullen. In het vliegtuig van Hamburg naar Berlijn ontmoet Greta Peter voor het eerst. De rest is dan geschiedenis... Vlotte film (voor zijn tijd) met optredens van oa Hazy Osterwald Sextett, Sunshines, Lucas Trio, terwijl Alexander en Johns heel wat nummers zingen.