Serban Pavlu is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Monstri.

2019 | Drama

Roemenië 2019. Drama van Marius Olteanu. Met o.a. Judith State, Cristian Popa, Alexandru Potocean en Serban Pavlu.

Dana wil niet naar huis en vraagt een taxi-chauffeur wat het kost om de hele nacht te mogen blijven zitten. Andrei heeft een Grindr-date met een man die een narcistische controlfreak blijkt met smetvrees. Wat Dana en Andrei - die eigenlijk Arthur blijkt te heten - met elkaar te maken hebben komt aan bod in het derde hoofdstuk van dit minimalistische, stijlvol in vierkant formaat geschoten Roemeense speelfilmdebuut. Over egoïsme, onmogelijke liefde en de mogelijkheid tot waardevol contact tussen mensen in een vijandige omgeving.

The Shrunken City

1998 | Familiefilm, Sciencefiction, Animatie, Avonturenfilm

Roemenië/Verenigde Staten 1998. Familiefilm van Ted Nicolaou. Met o.a. Michael Malota, Agnes Bruckner, Jules Mandel, Steve Valentine en Ray Laska.

Een buitenaardse metropool verkleint zichzelf ter grootte van een schrijfmachine en reist in die hoedanigheid door de tijd en de ruimte naar Pennsylvania in Amerika om te ontsnappen aan reptielachtige indringers uit het heelal, die zich willen laven aan de energiebronnen van die stad. Twee tieners (ze zijn beiden veertien) ontdekken de stad bij toeval, maken contact met de leider en moeten het geheel dat in een glazen behuizing zit, beschermen tegen hagedisachtige aanvallers. Ondanks het feit dat het idee best aardig is, bekruipt je bij het bekijken van de rolprent toch het gevoel dat je het allemaal al eens eerder hebt gezien en heel wat beter, vooral als de twee hoofdrollen zich door het land voortslepen met de puur slechte jongens, zoals we dat uit de SF-films gewend zijn, in hun kielzog - het werd tussen haakjes gefilmd in Roemeni[KA3]e, dat moet doorgaan voor de V.S. De speciale effecten zijn goedkoop gemaakt, en soms treffen ze doel, maar meestal is het alleen maar goedkoop. Benjamin Carr schreef (wederom) het scenario voor dit avontuur en Vivi Dragan Visile stond achter de camera.