Nell Feeney-Connor

Acteur

Nell Feeney-Connor is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Halifax: Playing God

2001 | Thriller

Australië 2001. Thriller van Lynn Hegarty. Met o.a. Emily Browning, Nell Feeney-Connor, Rebecca Gibney en Catherine Wilkin.

Jane Halifax wordt op een moeilijke zaak gezet. De dertienjarige Christie heeft op brute wijze iemand vermoord, waardoor haar hele school en omgeving is getraumatiseerd. Christie O'Connor is een hoogbegaafd meisje, maar heeft geen spijt van haar daden. Wanneer Jane in haar verleden graaft, komt zij achter een tragisch familiedrama

Halifax F.P.: Playing God

2001 | Thriller, Misdaad

Australië 2001. Thriller van Lynn Hegarty. Met o.a. Rebecca Gibney, Emily Browning, Catherine Wilkin, Nell Feeney-Connor en Stephen Whittaker.

Halifax (Gibney) moet als getuige-deskundige de dertien- jarige Kristy O`Connor (Browning) beoordelen, die haar acht- jarige kameraadje in koelen bloede heeft vermoord. Kristy, die een hoog IQ heeft, lijkt geen spijt van haar wandaad te hebben. Jane gaat met haar praten en ontrafelt een jeugdtrauma dat met haar vader te maken heeft. Het scenario van Mac Gudgeon is niet bepaald origineel, maar het zit hecht in elkaar. Hierbij komt het uitstekende spel van Browning, die hiervoor gelauwerd werd. Het camerawerk is van Brent Crockett.

The Feds: Suspect

1993 | Thriller

Australië 1993. Thriller van Met o.a. Nell Feeney-Connor, Brian Vriends, John Bach en Angie Milliken.

Politiecommissaris Griffin brengt de nacht door met een aantrekkelijk jong meisje dat hij in een bar heeft leren kennen. De volgende dag wordt het meisje dood aangetroffen en Griffin wordt als hoofdverdachte gezien tijdens het moordonderzoek. Hierbij ligt zijn lot in handen van een overijverige inspecteur. David en zijn collega's worden gedwongen om achter de schermen zonder toestemming zelf het één en ander uit te zoeken. Een race tegen de klok begint om Davids onschuld te bewijzen en de ware moordenaar op te sporen.

The Feds: Obsession

1993 |

Australië 1993. Donald Crombie. Met o.a. Nell Feeney-Connor, Brian Vriends, John Bach en Angie Milliken.

De vrouw van een rechter raakt levensgevaarlijk gewond wanneer een bom in de nabijheid van het huis tot ontploffing wordt gebracht. De federale politie heeft het vermoeden dat een gestoord persoon zich wil wreken op de rechter en men start een zoektocht. Voor de feds begint een race tegen de klok om te voorkomen dat er meer slachtoffers zullen vallen

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nell Feeney-Connor op televisie komt.

Reageer