Antonio Sabàto is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

... a tutte le auto della polizia ...

1975 | Misdaad

Italië 1975. Misdaad van Mario Caiano. Met o.a. Antonio Sabàto, Luciana Paluzzi, Enrico Maria Salerno en Gabriele Ferzetti.

Een onderzoek naar de moord op de zestien-jarige dochter van een beroemde natuurkundige uit Rome leidt naar een verdachte, die de zaak nog ingewikkelder maakt dan-ie al is. Er zijn belangrijke mensen op hoge en invloedrijke posities bij betrokken. Andere moorden maken de zaak er evenmin eenvoudiger op en politiecommissaris Carraro (Sabàto) beschikt binnen het hoofdbureau van politie slechts over één betrouwbare collega, die achter hem staat. Hij spoort een netwerk van kinderhandel op. Een stereotiepe politiefilm met een plot dat tot in het onzinnige gecompliceerd is gemaakt en zodoende moeilijk te volgen is.

I familiari delle vittime non saranno avvertiti

1972 | Misdaad, Thriller

Italië 1972. Misdaad van Alberto De Martino. Met o.a. Antonio Sabàto en Telly Savalas.

Een man wordt gebrandmerkt door de mafia en later vermoord. Maar de gangster hebben niet gerekend op de vastberadenheid van de zoon, die zijn vader wil wreken en die het opneemt tegen de moordenaars. Veel geweld en actie, wat weinig ruimte laat voor goed spel en een aannemelijk verhaal.

Occhio del ragno

1971 | Drama, Misdaad

Italië 1971. Drama van Roberto B. Montero. Met o.a. Klaus Kinski, Antonio Sabàto, Van Johnson en Lucrezia Love.

Bij een juwelenroof raakt een van de gangsters gewond, en wordt door zijn medeplichtigen in de steek gelaten, waarna hij door de politie zo opgepakt kan worden en een lange straf kan uitzitten. Een bendeleider die denkt hem te kunnen gebruiken voor andere kraken, bevrijdt hem. Hij spoort zijn voormalige handlangers op, die inmiddels een luxe leventje leiden, maar die denken er niet over de buit met hem te delen. Routinefilm.

I Senza Dio

1971 | Western

Italië/Spanje 1971. Western van Roberto B. Montero. Met o.a. Antonio Sabàto, Chris Avram, Erika Blanc en Paolo Gozlino.

De revolverheld El Santo (Sabàto) is op het spoor van een goudschat. Deze zeer tamme western mist de broodnodige actie en humor. Gozlino staat op de credits als Paul Stevens. Ook bekend als THUNDER OVER EL PASO.

Vado, vedo e sparo

1968 | Western

Spanje/Italië 1968. Western van Enzo Girolami. Met o.a. John Saxon, Antonio Sabàto, Frank Wolff, Leo Anchóriz en Agata Flori.

Drie avonturiers overvallen een postkoets en maken een grote som geld buit. Onderlinge verdeeldheid resulteert in chaotische gevechtstaferelen. Er is geanimeerd acteerwerk te zien in deze ontstellend clichématige spaghetti-western. Girolami regisseert als Enzo G. Castellari. Scenario van Augusto Finocchi en Vittorio Metz. Camerawerk van Alejandro Ulloa. Ook bekend als I TRE CHE SCONVOLSERO IL WEST, I CAME, I SAW, I SHOT en DIE DREI DIE DEN WESTEN ERSCHŸTTERTEN.