Kyoko Enami

Acteur

Kyoko Enami is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Yun

1978 | Romantiek, Erotiek

Japan 1978. Romantiek van Hiroto Yokoyama. Met o.a. Jun Eto, Yoko Kizima, Kyoko Enami en Chiyoko Akaza.

Eto is een twintig-jarige jongen die een oogje heeft op Kizima, een meisje dat in hetzelfde kantoor werkt als hij. Eto is echter zenuwachtig over hoe hij zich seksueel tegenover haar moet gedragen. Hij nodigt haar uit voor een uitstapje maar wordt, naarmate de dag van het uitstapje nadert, steeds zenuwachtiger. Een boeiende en integere film over jongeren en seksualiteit die bij momenten nogal te lijden heeft van zwaartillende symboliek en de pretenties van de regisseur. Ook bekend als JUN.

Gamera tai Barugon

1967 | Horror

Japan 1967. Horror van Shigeo Tanaka. Met o.a. Kojiro Hongo, Kyoko Enami, Akira Natsuki en Koji Fujiyama.

Het monster Gamera komt terug naar de Aarde na zijn verbanning op Mars. De tweede monsterfilm over de vliegende reuzenschildpad 'Gamera'. Zeer middelmatig en dom plagiaat Toho's werk, w.o. GODZILLA, en die op zichzelf al steeds kinderachtiger worden.

Modae

1965 | Drama, Erotiek

Japan 1965. Drama van Umeji Inoue. Met o.a. Ayako Wakao, Masaya Takahashi, Yusuke Kawazu, Kyoko Enami en Eiko Taki.

Voor een jong stel betekent de huwelijksnacht het begin van een crisis. Enerzijds weigert zij de liefde met hem te bedrijven en anderzijds lijkt hij impotent te zijn. Vreemd en moeilijk te doorgronden psychologisch drama, dat wellicht minder pervers is dan andere Japanse films met gelijksoortige thema's.

Furin

1965 | Drama, Erotiek

Japan 1965. Drama van Shigeo Tanaka. Met o.a. Ayako Wakao, Keizo Kawasaki, Kyoko Enami en Bontaro Miake.

Een jongen heeft een seksuele relatie met twee vrouwen die dat beide goedvinden. De situatie wordt echter langzaamaan onhoudbaar. Eén van de minder overtuigende erotische drama's die de Japanse filmwereld in de jaren 1960-1970 aan één stuk door heeft geproduceerd.

Kujiragami

1963 | Avonturenfilm

Japan 1963. Avonturenfilm van Tokuzo Tanaka. Met o.a. Kojiro Hongo, Shintarô Katsu, Shiho Fujimura en Kyoko Enami.

In het zuiden van Japan, gaat eens per jaar de gemeenschap van walvisjagers van Wadaura op jacht naar een uniek exemplaar, bijna een monster. Deze keer staan Shaki (wiens familie gedood is door de reuzenwalvis) en Kishu, die Shaki's verloofde heeft verkracht tegenover elkaar. Een goede avonturenfilm, die zich afspeelt in een ongeciviliseerde samenleving. Het verhaal is bewerkt door de beroemde regisseur Kaneto Shindo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kyoko Enami op televisie komt.

Reageer