Lasha Rosenberg

Acteur

Lasha Rosenberg is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Tell Me That You Love Me

1983 | Drama

Israël/Canada 1983. Drama van Tony Mordente en Tzipi Trope. Met o.a. Nick Mancuso, Belinda Montgomery, Barbara Williams, Kenneth Welsh en Andrew Rubin.

Deze film is hooguit de moeite om de jonge Mancuso en de even aantrekkelijke jonge Williams als zwoegend echtpaar te zien, die het samen na elf jaar opnieuw proberen, nadat zij hun huwelijk door hun persoonlijke ambities bijna hebben laten stuklopen. Dan (Mancuso) is advocaat in Canada, die in de V.S. een topjob krijgt aangeboden. Als haar dochter Tami (Weisler) groot genoeg is, pakt Miri (Willimas) haar werk als journaliste weer op. Zij krijgt algauw, na een succesvolle serie artikelen over geweld binnen het huwelijk, een baan als hoofdredactrice aangeboden. Miri wil daarna Dan niet meer volgen naar de States. Als ze ieder huns weegs zijn gegaan, komen ze tot inkeer dat ze toch niet zonder elkaar kunnen. Zowel Mancuso als Williams laten zien dat ze hun best doen, maar het scenario van Sandra Kolber en regisseur Trope is nauwelijks opwindend. Het camerawerk is van David Gurfinkel. Ook bekend als MIRI.

Ahava Ilemeth

1982 | Erotiek

Israël 1982. Erotiek van Joel Silberg. Met o.a. Asher Zarfaty, Shraga Harpaz, Miri Aloni, Aviva Ger en Lasha Rosenberg.

Platte [KL]sexsploitation[KLE] volgens het door dezelfde regisseur en produktiemaatschappij (Cannon) beproefde LEMON POPSICLE-recept. Heldin is dit keer een doofstom, maagdelijk meisje dat dreigt in de klauwen te vallen van de plaatselijke dekhengst Guy maar uiteindelijk seksuele bevrediging zal vinden bij de brave Benny, die, je houdt het niet voor mogelijk, het wicht haar spraakvermogen zal terugbezorgen op de koop toe. Ook bekend als THE SECRET OF YOLANDA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lasha Rosenberg op televisie komt.

Reageer