Arielle Kebbel

Acteur

Arielle Kebbel is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Brooklyn Brothers Beat the Best

2011 | Komedie, Muziek

Verenigde Staten 2011. Komedie van Ryan O'Nan. Met o.a. Ryan O'Nan, Michael Weston, Arielle Kebbel, Jason Ritter en Andrew McCarthy.

Alex een muzikant die nog maar weinig waargemaakt heeft en net gedumpt werd door zijn vriendin, en Jim zijn excentrieke nieuwe bandgenoot ondernemen een ge√Įmproviseerde roadtrip en ontdekken hun eigen unieke stijl.

The Uninvited

2009 | Horror, Thriller, Drama

Verenigde Staten/Canada 2009. Horror van Charles Guard en Thomas Guard. Met o.a. Emily Browning, Arielle Kebbel, David Strathairn, Elizabeth Banks en Kevin McNulty.

Na een traumatische ervaring waarbij haar eigen moeder om het leven kwam, wordt de jonge Anna opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Als ze weer thuis komt, blijkt pa Steven samen te leven met de verpleegster van zijn vorige vrouw. Wanneer Anna op een nacht bezoek krijgt van een geest die haar attent maakt op de slechte intenties van haar nieuwe stiefmoeder, besluit Anna samen met haar zus een einde aan de relatie te maken.

The Grudge 2

2006 | Horror, Fantasy

Verenigde Staten/Japan 2006. Horror van Takashi Shimizu. Met o.a. Sarah Michelle Gellar, Amber Tamblyn, Arielle Kebbel, Edison Chen en Jennifer Beals.

Vermoorde Kayako en haar dito zoontje jagen opnieuw de levenden de stuipen op het lijf met hun blauwgrijze huid, lege blik en sluike zwarte haren. Overal duikt het tweetal op: in ziekenhuizen, meisjeskleedkamers, bij de psycholoog, in een telefooncel. En ze zijn pas tevreden als 'wij lijden zoals zij hebben geleden'. Filmmaker Shimizu verfilmde zijn eigen Japanse horror en tijdens de vertaalslag verloor de verfijnde materie alle finesse. Wat rest is een saaie film waarin iedere zoveel minuten een fletse idioot de kop opsteekt. Griezeleffect nul, cabaretgehalte tien.

Reeker

2005 | Horror, Mysterie

Verenigde Staten 2005. Horror van Dave Payne. Met o.a. Devon Gummersall, Derek Richardson, Tina Illman, Michael Ironside en Scott Whyte.

'Reeker' betekent in deze goedkope horrorfilm zoiets als 'stinker', een toepasselijke benaming voor een akelig wezen dat een vijftal tieners belaagt in een afgelegen motel. Scenarist/regisseur Payne liet in 2005 tijdens de Fangoria Horrorfilm Conventie in New Jersey weten dat zijn film bewust een vergaarbak was van alle goeds in het horrorgenre. Daarvan is geen woord gelogen want de liefhebber - en de horrorfilminstapper - kan zich vergapen aan de welbekende kliederige sterfscènes op een afgelegen locatie, uitgevoerd door een vasthoudend monster. Zelfs het ten-dode-opgeschreven-nieuwsgierige-meisje-in-wit-ondergoed is van de partij. Sympathiek werkje.

American Pie Presents Band Camp

2005 | Komedie

Verenigde Staten 2005. Komedie van Steve Rash. Met o.a. Eugene Levy, Tad Hilgenbrink, Arielle Kebbel en Crystle Lightning.

Matt Stifler, het jonge broertje van Steve, wordt na de zoveelste grap, door de schooldirecteur gedwongen om naar Band Camp te gaan. Matt besluit vervolgens om verborgen camera's mee te nemen naar het kamp, zodat hij opnames kan maken van dronken meiden die de wildste dingen doen. Dit gaat echter niet helemaal zoals gepland.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arielle Kebbel op televisie komt.

Reageer