Alex Garcia

Acteur

Alex Garcia is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

The Ride

1994 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1994. Drama van Shauna Garr. Met o.a. Jose Baltadanao, Romana Catalanello, Derris Crooks, Paula Patton en Alex Garcia.

Dit is de eerste aflevering van een achtdelige serie die een ambitieuze en vrijmoedige kijk wil geven op het leven van Amerikaanse tieners. De serie begint in Denver, waar de `reizigers` (cast en crew) op stap gaan met hun 'gidsen', plaatselijke jongeren die de cast meenemen naar hun huis om hun dagelijkse leven te filmen. Een en ander resulteert in soms schokkende maar ook veel tamelijk onbenullige beelden. 'Gids' Michael Poorbear, een ex-bendelid die droomt van hoger onderwijs, vertelt over zijn ambities en verwachtingen. Matt Sheroutes probeert de kijkers tussen de trekjes aan zijn hashpijp door wijs te maken dat ze in hem een toekomstige filmbons moeten zien.

Night Games

1989 | Thriller

Verenigde Staten 1989. Thriller van Peter Masterson. Met o.a. Roy Scheider, Karen Young, Alex Garcia, Richard Bradford en Paul Gleason.

Politie-inspecteur Scheider volgt het spoor van een seriemoordenaar, die het vooral gemunt heeft op jonge, knappe, blonde dames. Dit is fataal is voor het toerisme, maar ook voor zijn verloofde, Young. Blijft de vraag waarom zij dan als dit bekend is zo nodig midden in nacht alleen moest wandelen op het strand? Het scenario van Spencer Eastman zit vol met zulke absurditeiten, met als gevolg dat het geheel slappe suspense werd rond een afgezaagd thema. De goede acteurs en getalenteerde regisseur zijn beter materiaal waard. Pino Donaggio componeerde een passende score voor een spannede film. Camerawerk van Fred Murphy.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alex Garcia op televisie komt.

Reageer