Marilyn Jones

Acteur

Marilyn Jones is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

On the Block

1990 | Drama, Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1990. Drama van Steve Yeager. Met o.a. Marilyn Jones, Jerry Whiddon, Howard E. Rollins jr, Michael Gabel en Erika Bogren.

De troosteloosheid druipt ervan af, van dit melodrama over de striptenten in Baltimore. Het leven is geen lolletje voor danser Jones. Ter plekke opgenomen; we zien zelfs even de legendarische striptease-danseres Blaze Starr, die zichzelf speelt.

Cracked Up

1987 | Drama

Verenigde Staten 1987. Drama van Karen Arthur. Met o.a. Edward Asner, Rafael Sbarge, James Wilder, Marilyn Jones en Richard Holden.

Twee scholieren, vrienden en beiden goede atleten, komen in aanraking met de drug crack, een zwaar verslavend cocaïne- derivaat. De ene, Sbarge, laat het bij een keer proberen, de andere, Wilder, raakt verslaafd. Een goed geregiseerde tv-film met als boodschap: doe het niet.

Chain Letters

1985 | Drama

Verenigde Staten 1985. Drama van Mark Rappaport. Met o.a. Mark Arnott, Reed Birney, Randy Danson, Daniel Davis en Marilyn Jones.

Kettingbrieven vormen de rode draad in deze verwarrende, satirisch bedoelde film over mensen uit de midden klasse en hun seksuele voorkeuren. Vol slaapverwekkende dialogen en monologen. Gesitueerd in New York.

I, Desire

1982 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1982. Horror van John Llewellyn Moxey. Met o.a. David Naughton, Dorian Harewood, Brad Dourif, Marilyn Jones en Barbara Stock.

Lof voor de acteurs voor hun goede spel: een geobsedeerde assistent-anatoom-patholoog wordt achterdochtig over een hoertje uit Hollywood dat een vampier blijkt te zijn. De zenuwen gieren, ondanks het onwaarschijnlijke plot, door je keel.

The Scenic Route

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van Mark Rappaport. Met o.a. Randy Danson, Marilyn Jones, Kevin Wade, Grant Stewart en Claudia Weill.

Rappaport wil verschil aangeven tussen ons gevoel en de manier waarop wij dat uiten. Dit doet hij aan de hand van een verhaal over een niet al te aangename man, die zeer introvert is, en de zusjes die hij verleidt. Die zusjes zijn zo gek op elkaar dat het bijna een lesbische verhouding is. Newyorkse underground-film voor de enkele liefhebber.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marilyn Jones op televisie komt.

Reageer