Pep Munné

Acteur

Pep Munné is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Visiones de un extraño

1990 | Drama

Spanje 1990. Drama van Enrique Alberich. Met o.a. Patricia Adriani, Pep Munné, Christina Poch, José María Blanco en Cristina Poch.

Een fotograaf die in Parijs woont, keert terug naar zijn geboortestad Barcelona en krijgt een verhouding met de twee meisjes waarmee hij een etage deelt. Deze film waarmee de criticus Enrique Alberich als regisseur debuteert, is een heel slechte imitatie van de films van Eric Rohmer.

Radio Speed

1986 | Komedie

Spanje 1986. Komedie van Francecs Bellmunt. Met o.a. Sergi Mateu, Pep Munné, Silvia Sabaté en Carmen Conesa.

Als gevolg van een nogal onorthodoxe transfusie, ondergaat een verlegen omroeper een radicale persoonlijke verandering. Oppervlakkige en in het geheel geen leuke film. Aan het scenario werkten Santiago Lapeira en Carlos Benpar, die ook regisseurs zijn, samen met Bellmunt zelf. Ook bekend onder de naam LA RADIO FOLLA.

El Rollo de Septiembre

1985 | Komedie

Spanje 1985. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Antonio Ozores, Juanito Navarro en Pep Munné.

Een groepje studenten is in juni gezakt voor hun examen en volgt nu zogenaamd bijles. We zien hachelijke situaties, blote vrouwen en dwaze streken van de hand van de Ozores-clan. De mooie en niet bepaald ijverige leerlingen zijn: Blanca Marsillach, Sonia Martinez en Paula Molina. Matige film.

Crónica de un instante

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van José Antonio Pangua. Met o.a. Joaquín Kremel, Carmen Elías, Mamen del Valle en Pep Munné.

Het dagelijks leven van een student aan een Madrileense Universiteit van dat moment. Een vanaf het begin tot het eind mislukte film.

3 en raya

1979 | Drama

Spanje 1979. Drama van Francisco Romá. Met o.a. Pep Munné, Mireia Ros, Iñaki Miramón, Gemma Cuervo en Héctor Alterio.

Film over de liefde die ontstaat tussen twee werkeloze jongeren. Een geheel en al mislukte film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pep Munné op televisie komt.

Reageer