Paul Stevens

Acteur

Paul Stevens is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Edgar Allan Poe's Masque Of The Red Death

1989 | Horror

Verenigde Staten 1989. Horror van Larry Brand. Met o.a. Governor, Patrick Macnee, Adrian Paul, Clare Hoak en Jeff Osterhage.

Een ondermaatse herverfilming van Roger Corman's film uit 1964, die aan alle kanten tekortschiet met uitzondering van Macnee die in zijn dubbelrol als de leermeester en de Rode Dood meer er uithaalt dan er in zit. Met een beperkt budget gemaakt en dat is te merken en te zien ook. Regisseur Menahem Golan maakte ook nog een herverfilming.

Get Christie Love!

1974 | Misdaad

Verenigde Staten 1974. Misdaad van William A. Graham. Met o.a. Teresa Graves, Harry Guardino, Louise Sorel, Paul Stevens en Andy Romano.

Een welgeschapen politieagente gaat in burger achter een enorm drugsimperium aan. Dorothy Uhnaks detectiveroman vormde de bron en de latere politieserie met een vrouw in de hoofdrol het gevolg. Veel actie.

Rage

1972 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1972. Actiefilm van George C. Scott. Met o.a. George C. Scott, Richard Basehart, Martin Sheen, Barnard Hughes en Nicolas Beauvy.

Als het zoontje van de vredelievende boer Scott omkomt bij chemische proeven, neemt hij wraak op de verantwoordelijken. Goed camerawerk, maar Scotts overgang van aardige vent naar moordenaar overtuigt niet. Gedraaid in Panavision.

Melinda

1972 | Misdaad

Verenigde Staten 1972. Misdaad van Hugh A. Robertson en Hugh Robertson. Met o.a. Calvin Lockhart, Rosalind Cash, Vonetta McGee, Paul Stevens en Rockne Tarkington.

Een zwarte discjockey gaat op zoek naar de moordenaars van zijn vriendin in dit melodrama met veel geweld; misschien zijn sommige scènes eruit geknipt.

Adios Caballero

1970 | Western

Italië 1970. Western van Nick Howard. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Paul Stevens, José Bódalo en Jolanda Modio.

Een routine-spaghettiwestern waarin een bankdirecteur een bende Mexicaanse bandieten te slim probeert af te zijn door met een andere bende z'n eigen bank te overvallen. Daarbij wordt een loketbediende gedood, diens vriend zweert wraak en houdt zich de rest van de film onledig met het opsporen en elimeneren van de moordenaars. We hebben het allemaal al eens eerder gezien, en beter.

Flashman

1967 | Avonturenfilm, Fantasy

Italië 1967. Avonturenfilm van Mino Loy. Met o.a. Paul Stevens en Claudia Lange.

Slecht gespeelde, armoedige film. Poging om striphelden te imiteren: een gekostumeerde misdaadbestrijder gaat achter een jonge dief aan, die steeds handig en vindingrijk aan zijn arrestatie weet te ontsnappen. Een wegwerpprodukt. Kijk maar liever naar oude tv-afleveringen van Batman.

The Mask

1961 | Horror

Canada 1961. Horror van Julian Rothman en Julian Roffman. Met o.a. Paul Stevens, Claudette Nevins, Bill Walker, Anne Collings en Martin Lavut.

Een goedkoop gemaakte griezelfilm - met 3-D scènes - over een antiek Aztekenmasker dat de drager hallucinaties bezorgt, waardoor deze gaat moorden. Alleen interessant omdat de 3-D scènes in elkaar werden gezet door montage-expert Slavko Vorkapich. Ook bekend als EYES OF HELL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Stevens op televisie komt.

Reageer